Nyájas Olvasó, hallottunk a múltkoriban egy remekül sikerült extended remixet (amúgy is szeretjöük az extended – vagy 12” – típusú remixeket, ez pláne bejött. Biztosak nem vagyunk benne persze, hogy pont ez volt az, de jól sikerült az is, amit találtunk: Nevéhez…

Nyájas Olvasó, úgy elszaladt ez a nap, hogy az a párját ritkítja. Úgyhogy kivételesen nem asszociálgatunk mindenféle dalokra (meg a képekkel sem játszunk, pedig szeretünk amúgy). De megmutatjuk egyik régi kedvenc trackünket egy amúgy zseniális CD-ről.  

Nyájas Olvasó, lájkoljuk a fészbúkot. Nem csak azért, mert nélküle nyilván mi sem létezhetnénk (a címünk meg főként nem), hanem mert ez tényleg tudja azt, amit a hazai verzió, a nagyon lemaradásba szorult ikikicsoda nem. Tudjuk, mi történik ismerőseinkkel (és nem csak azt, ha…

Nyájas Olvasó, nem kell mindig mindent túlbonyolítani. Ezt a posztot sem. Ami azért más, mint az előző volt. A videó magáért beszél.  

Nyájas Olvasó, nem kell mindig mindent túlbonyolítani. Ezt a posztot sem. Ijesztő egyébként, hogy múlik az idő. De erre már utaltunk párszor.      

süti beállítások módosítása