Nyájas Olvasó, nem vagyunk közszolgálati csatorna, hogy posztumusz hőst csináljunk egy náci szeszkazánból, de TGM sem, hogy néhány viszonylag dicsérő szóval még rúgjunk bele párat. Úgyhogy rövidre is fognánk.

Annyit még megélt az intendáns úr, hogy beindult a színháza. Bravó. Azt már nem hallotta, amikor Usztics Mátyás (igen, a gárdaalapító, magoros, dísznáci exszínész) diadalmasan visszatért a Rádiókabaréba.

No mindegy, inkább nem mondunk semmit. Aki lemaradt róla, neten fent van a Döglött aknák. Majorral és Kállaival még a telefonkönyv is jó lenne.

 

Arra azért kíváncsiak lennénk, mit szól majd elhunyt, ha kiderül, hogy odaát minimum a vezetőség nettó egyharmada (horribile dictu) zsidó.

 

1 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr844066449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2012.02.05. 01:04:09

A tévé leadta a Döglött aknákat ma (tegnap) este.

Ez egy jóformán kommentálhatatlan hír.
süti beállítások módosítása