stivanleroy 2010.10.10. 13:42

A svéd bárd 1

Son of a plumberNyájas Olvasó, pornó helyett ma svéd hétvégét tartunk. Jó, persze nem lebecsülendő a skandináv nép pornóteljesítménye sem (azon a klímán legfeljebb inni lehet, meg pornózni – részünkről a második lehetőséget még mindig össztársadalmilag kevésbé veszedelmesnek tartjuk), de ha már alapvetően más vonalon haladunk, maradnánk is a jól bevált profilnál. Mutatunk kettő kicsi jóságot. Reményeink szerint Neked is tetszeni fog, Nyájas Olvasó.

Az egyik kedvenc svéd bárdról már volt szó: ő Per Gessle, a Roxette agya. Apropó, Roxette: úgy tűnik, nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy elkészüljön az új lemez. És lelkesen koncerteznek is. Magyar koncertszervezők, hahó!

Mindegy, ami érdekesebb (nekünk): Per Gessle lelkes webkettes fazon, twittel, fészbúkol, és telepakolja az oldalát videókkal. Piszok lassan töltenek be, ráadásul rövidek is. De íme: a Roxette él, virul, és bőszen játszik. Mutatjuk is őket mindjárt. Fading like a flower – virágot a virágnak, HRitánál megint volt új poszt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr132359895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása