ROTFLMAONyájas Olvasó, alapvetően szeretjük eldugni a lényeget. Meredek asszociációs mezőkön (mit mezőkön, sztyeppéken) keresztül vezet az út a címtől a képen át a betevő poszt tartalmáig. Már amikor, persze. Nyilván, ez a fő törekvés. De van, hogy nem sikerül tartani magunkat az eredeti tervekhez. Most például meghallgattunk egy közel harminc éves KFT-koncertet, és azóta hangosan fel-felvinnyogunk, ha eszünkbe jut a címben is vázolt Laár-idézet.

Muszáj veled is megosztani, Nyájas Olvasó. Jeleznénk, decemberben 29 éves a zenakar-koncert lesz egy bizonyos nem túl mozgékony hajón. Ne szólj a Fészbúkon, hogy halat dobnál. Ne szúrj ki másokkal.Cserébe csak itt, csak most, csak Neked:

 

Azóta persze sok idő lefolyt a Dunán (még egyszer: ne akarj bele halat dobni, mert más még nálad is jobban akar), úgyhogy mostanában inkább ilyenek:

 

Szép szolidan.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr992458269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása