Ma megtudtuk: feloszlik a Kispál. Hallottuk: megszűnik a Mónika show. Jó hír viszont mindenkinek, hogy ezen a drámai napon - április elsejével - elindult a napilajk.blog.hu.

Zászlónkra a 2009-es év abszolút győztes szavát a lájkot (lásd még lájkol) vettük, ezzel jelezve, hogy a döbbenetes-borzasztó-botrányos tengelyt elkerülve kifejezetten könnyedebb témákat kívánunk tálalni. Olyan szösszeneteket, amikkel jól indul a nap, vagy végződik, és talán még napközben is szórakoztató.

És hogy mi mit szeretünk? A la Amélie: a napilajk.blog.hu alkotói szeretik a jégkorongot. Szeretik azt a pillanatot hajnalban, mikor lekapcsolják a közvilágítást. Szeretik a delfineket és a pingvineket. Szeretik azokat a garázsmenetes buszokat, akik felvesznek utasokat. És természetesen szeretik a Hupikék Törpikéket.

És szeretünk még csomó mindent, ami most nem jut eszünkbe.

 A napilájk blog nem szereti viszont a híradásokban szereplő dolgok 80 százalékát, és kiemelten nem szereti a  politikát. Nem szeretjük, hogy a mozgólépcsőn össze-vissza állnak az emberek, és a negatív kritikát sem (sem írni, sem kapni). Mulatós zenével például a világból is ki lehetne kergetni minket.

Azonban hitvallásunk szerint, ami nem tetszik (diszlájk kategória), arról nem írunk. Egyrészt felesleges időpocsékolás, másrészt úgyis megtaláljátok máshol. Szóval, ha napi hírek labirintusában szeretnétek eligazodni, akkor blogunkat NEM ajánljuk figyelmedbe. Azt, hogy mikor igen, és hogy mire jó, még mi sem tudjuk. Reményeink szerint kialakul.

 Mindenesetre a mai bréking nálunk a feloszló Kispál illetve a mínusz egyedik napi megakoncertjük a Szigeten. Ez utóbbi lájk. A méltósággal (talán még időben is!) visszavonulásuk meg hiperlájk. A Húsrágó Hídverő meg klasszik.

 
Ígérjük, hogy mi is abbahagyjuk, amint Kossuth-díjat kapunk.
 

 A képért köszönet a www.nasa.gov oldalnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr581888491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása