KöszönjükMa Sarolta napja van, aminek egyelőre nincs különösebb jelentősége. És Emeséé is, aminek popkulturálice annál több (és büszkén valljuk, hogy az István a király cucilizmus nélkül nem ér semmit, vacak darab, gyenge előadás, ne tessen ezzel jönni a Nyájas Olvasónak). Külön örömteli körülménynek tartjuk, hogy a magyar reklámipar végre tudott szülni egy, a köztudatba mélyen beépülő figurát. Köszönjük, Emese. Meg hogyishíjják bank (na jó, a brandingen még lenne egy kis javítanivaló).

Persze az első popemese vagy tíz évvel megelőzte a bankét. De ezt is szeretjük, annál is inkább, mert az az Aczél Réka szerepel benne, akibe annak idején kicsit minden kortársunk szerelmes volt. És/vagy Szekeres Nórába, de mi inkább Rékába. Bocs. Ja, és ha minden igaz, egyszer messziről láttuk is Emesét. Az Igazit és Eredetit. Pécs egyik fő látványossága volt, a Pereces meg a Virágárus mellett. Tessék elmenni (kultfőváros, meg amúgy is), hátha feltűnik valahol.

 

A másik Emese pedig természetesen Stefanovics Angéla színművész, aki a kissé flúgos bankoslány szerepével futott be. Pedig már előtte is sokat játszott fontos filmekben. Meg is mutatjuk az egyik legjobbat, ha valaki épp nem ismerné. Egész ebédszünetes műsorszám, de szerintünk belefér.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr822130289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása