stivanleroy 2010.07.22. 09:15

Tág vaginák

Amit az Olvasó kívánMindent a Nyájas Olvasóért. Nem szokásunk különösebben elemezgetni a statisztikákat: örülünk minden olvasónak. Sőt, néha annak is, ha valami extrém dolgot keresve találnak ránk. Mint például a Richárd Burton bázin (akármit is jelentsen mindez). De most egy kissé meglepődtünk. Nyájas Olvasó, Ön a jelek szerint hiányolja a tág vaginákkal foglalkozó posztot. Érthető valahol, ezzel még a masszázsblogon sem lehet találkozni. Íme, a hiánypótlás.

Bár nem volt egyszerű megfelelő videót találni. Ez nem pornóblog, ugyebár. És az explicit szexizmus sem az erősségünk. De találtunk azért valamit, ami a közízlés határain belül elégítheti ki a Nyájas Olvasó (nyilvánvalóan jogos) igényeit. Pornógami: hogyan hajtogassunk vaginát?

Erről az a palack jut az Önök Alázatos Szolgájának eszébe, amit a kilencvenes évek második felében hozott haza Németországból. Az üvegben eredetileg Punica volt (kával ejtendő: punika). Szegény ember vízzel főz, ugyebár.

Maga a dokumentáció szintén német nyelvű (mégsem; angolul van), de nyelvtudás nélkül is jól követhető. Egy kérdésben vagyunk csak bizonytalanok: eléggé tág-e a végeredmény. De ezt már otthon ki lehet kísérletezni. Senkinek sincs megtiltva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr442167875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása