stivanleroy 2010.07.24. 11:45

Epöl

Tűdűdü tűűdüMuszáj vagyunk igazodni anyánkhoz, az Indexhez. Ahol Apple-nap van (Magyarósi Csaba túszul ejthette a szerkesztőséget, lehetne rosszabb is a helyzet). Mivel magunk nem vagyunk elvakult rajongói a márkának, csak egy dallal szólnánk hozzá a legújabb slágertermékhez. Nem tiszteletlenség, maga Darth Vader is szereti a nótát. Bizonyítani is tudjuk.

Tetszik tudni a Nyájas Olvasónak: a hiperszexi és übercool telefon, aminek nem használ, ha úgy fogják, ahogy egy telefont fogni szokás. Ez is mutatja, hogy ez nem olyan, mint a többi.

 

Na jó, kicsit gonosz. Bár egyes megközelítések szerint annyit bukik a csodacég a kárpótlásul kiosztott tokokon, hogy ahhoz képest a Microsoft Kin és Vista együttvéve is sikertörténet voltak. Sajátos sztori, de Darth Vader is imádja. Ő viszont gonosz, úgyhogy nem tudjuk igazán, hányadán is állunk a sztorival.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr972172576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása