Kék pirula, anybody?Mai posztunk visszavágó egy régi félreértés miatt (stivanleroy nem felejti el a sérelmeit, erre tessen vigyázni). Geddy Lee, a Rush énekes-basszgitárosának szülinapja alkalmából küldjük Németországba a mai számot. Meg mindenhova, ahol szeretik. Amúgy tisztázzuk: ezt a nótát tényleg szeretjük, és a Rush-sal sincsen az égvilágon semmi bajunk.

Nem is beszélünk le róluk senkit. Komolyan. Becsszó. Épp csak a Candy néven futó úrnak üzennénk (sajnos tehetséges gitáros volt az úr, így igazából nem haragszunk nagyon, csak nem esett jól anno a félreértéses incidens): Anyád. Mi tudjuk miért, ő valószínűleg nem (bár ha összeszedi magát, talán még rekonstruálhatja). Legyen ennyi elég. Nézzék inkább meg a meghökkentően fiatal Keanu Reevest. Már csak ezért megérné.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr892179928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása