Járd a táncot velemTöbb mint két éve ment el Antal Imre, a magyar televíziózás egyik ikonikus, méltán közszeretetnek örvendő arca. Szerencsére ma már egyre inkább csak arra emlékszünk vele kapcsolatban, amire emlékezni szabad és érdemes. Akármennyit is görcsöltek ennek ellenében a hazai média válogatott kiválóságai. Emlékezzünk mi is viszonylag csendesen, két videóval: egy édessel és egy bússal.

És persze, ha Antal Imre, akkor Szeszélyes Évszakok. Ahol ez a klip is lement anno - meglepően jól rímelt egyébként a refrénje a halála körüli helyzetre, a mindenkit örömmel nevettető tévéssel kapcsolatban. Ne hánytorgassuk fel a történet végét - mosolyogjunk inkább a nyilvánvalóan Chevy Chase szerepében csetlő-botló műsorvezetőn. És járjuk a táncot, vele.

 

És ha már búsat is ígértünk: szívszorító képsorok, a kikerülhetetlennel már megbékült művészről. Akiből így, messze túl legeslegjobb formájén is felsejlik az az ember, akit mindenki szeretett benne. Ha megnézik, nem kell magyaráznunk semmit. Köszönet a felvételért a juj.hu-nak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr392180710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása