Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szomszédlány, mi?Nyújtsd a kisujjad. Hát hogyne. Elképesztő az Ön érdeklődése, Nyájas Olvasó. Elképesztő, mikre rá nem tetszik keresni. Most például a fent látható volt egy népszerű keresőkifejezés. A szomszédlány kiverte nekem. Remek. Azt sajnos nem tudjuk, melyik posztot találta így meg a Nyájas Olvasó, de segítünk. Már miért is ne tennénk, nem? Hát hogyne.

Tisztázzuk még egyszer: ez nem pornóblog. Eredetileg. Alapítói szándék szerint. De persze mindent Önökért.

Na jó. Vagy talán mégsem. Bocs. Azért keresgéltünk videókat a témában, ezeket megmutogatjuk, mert nem vagyunk rossz arcok. Elsőre például egy korábban már emlegetett szomszédlány erotikus képsorai, cselesen félrefordítható címmel: Put Yourself In (On?) My Place.

 

Merthát ugye Kylie Minogue a Szomszédokban tűnt anno fel. Már az ausztrál sorozatban, nem Gazdagréten. De erről már volt szó. Mutatunk inkább másik, pajzánabb szomszédlányt. Meg Fabiot.

 

Ugye? Mennyivel jobb, mint az a pornó, amit remélni tetszett. De adunk azt is, ha már ragaszkodni tetszik hozzá. Who’s nailing your wife, Nathan Fillionnal és Aria Giovannival. (Igen, az a Fillion és az a Givonanni).

 

És végül, de nem utolsósorban: némi romantika ennyi fülledt disznóság után. Némileg büntetésként azoknak, akik tényleg pajzán szomszédcsajért kattintgatnak vasárnap. És lehetnénk durvábbak is, ez a dal szinte jó. A teljes életműben pedig egyenesen a második legjobb. Az első a teljesen korrekt Nanana. Köszönjék meg, hogy nem az Angel...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr192184083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása