Silver GirlBizony, Nyájas Olvasó, ez így van. Férfiasan be kell valljuk Önnek: akad a magyar zógenannte (azaz úgynevezett, de valamiért most ez a németes fordulat jobb ötletnek tűnt) celebek mezőnyében olyan, akit mi magunk kimondottan kedvelünk. Mert kedves, közvetlen, segítőkész - és normális. Azokban az időkben, amikor ilyen környezetben dolgoztunk, sokra tartottuk az ilyen embereket. Mint például a ma születésnapját ünneplő Dukai Reginát.

Igazából a Nyájas Olvasó is meglepődne, mennyire emberek a celebek is. Jobbára. Nem tartjuk még azt sem elképzelhetetlennek, hogy Benkő Dániel titokban teljesen normális. Még kellemesebb a helyzet a modellkedésből élőkkel - akiktől az ember elvárja az üresfejű, egyszersmind ledér életvitelt. És ők erre könnyedén rá tudnak cáfolni: Debreczeni Zita például anno mindig nagyon kedvesen, barátságosan és intelligensen reagált a Nyájas Olvasó Alázatos Szolgájának megkeresésére (egyszerű volt a trükk: nem hazudtunk róla semmit, és ezt következetesen csináltuk). Dukai Regina pedig (boldog születésnapot!) kimondottan kellemes hangulatú interjút adott. Ismeretlenül, telefonon.

Vele kapcsolatban egyébként az a kedvenc tényünk, hogy amellett, hogy kedves és csinos, kimondottan jól énekel. Ja, Sík Olgától tanult: így azért már egyenesen ciki lenne nem jól énekelni.

 

 

Na jó, ízlések és pofonok: a daltól annyira nem vagyunk meghatódva, de a klipben benne van Regina számos arca. Ha már dal, akkor inkább ez - ebből tényleg kiderül, hogy tud énekelni. Ja, az megvan, hogy kifejezetten nem szereti a lemezét, mert nem tudta rajta megmutatni, amit szeretett volna? Amióta effektív lebeszélte Jáksó Lászlót az albumról (élő, egyenes adásban), nagyon lájkoljuk.

 

Ebben pedig az általunk szintén felettébb lájkolt juj.hu-nak mesél. Íme: egy kedves, aranyos csaj. Abszolút lájkolható (egyre jobban tetszik a tetszikelni kifejezés), nem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr762200015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása