The Big LA poszt megjelenéséhez képest tegnap volt Jimmy Wales születésnapja. Tetszik tudni a Nyájas Olvasónak: a Wikipedia-fickó. Úgyhogy az ő személyében(vel?) most jól meglájkoljuk a webkettőt, ami emberközelbe hozta a kockákat is. Hadd ne mondjon többet annál az Ön Alázatos Szolgája, hogy előbb-utóbb megmutatja az IT Crowdot a barátnőjének. A Big Bang Theory ugyanis bejön neki. A scifi szótól pedig pár éve még hideglelést kapott...

Persze, ha már jobbára zenés videókkal támogatjuk meg mondandónkat, most is mutatnánk pár kapcsolódót. Bár persze ez nem is olyan egyszerű. Akad ugyan egy dal a Wikipediáról, mint olyanról:

 

De ezt most valahogy nem érezzük elégnek. Van néhány további, igazából elég beteges videónk is. Mutatjuk. Az elsőn a szabad szoftveres szellemi mozgalom atyja, Richard M. Stallman énekli a mozgalom himnuszát. Ha nem baj, úgy fogalmaznánk, hogy nem ezért szeretjük a nyílt forrást.

De legalább érthető lesz a legtöbb, kockákkal kapcsolatos előítélet.

 

És persze a klasszikussá érett műfaj, a szonáta Windows-hangokra. Mert ma már itt tartunk, a rendszerhangokból írnak zenét. Ami néha csak többé-kevésbé vicces:

 

Néha viszont kimondottan muzikális (itt viszont a szerző bevallja, hogy a ritmusszekciót képező három(!) hangminta külsős). Annyi baj legyen. Az emerkettőpetőfin napjában százhússzor adnak ennél milliószor gyengébbeket is. Nagyon zene jeligére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr22206534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása