Is waitingNem tudjuk mennyire emlékszik a Nyájas Olvasó a megboldogult kilencvenes évek reklámiparának termékeire. Nem nagyon? Hál’ Istennek. Vannak múlandó traumák. Persze nem mindegyik az. Mi például lidérces álmainkban néha mind a mai napig össze-összefutunk egy csomagküldő szolgálat reklámopuszával. Az valami felejthetetlen volt. Csődbe is ment a nagy múltú cég nemrégiben - azt azért nem gondolnánk, hogy van direkt összefüggés.

Valamelyik zugcsatornán ment a meglepően (és fájdalmasan) hosszú szkeccs, ami egy baráti társaság beszélgetésein keresztül próbálta a Nyugatot rejtő csomagok forrását reklámozni. Több csaj (olyan csajosak voltak, tetszik érteni), meg egy pasi. Ők társalgotak mélyenszántóakat. A Kölyökidő kezdői valamivel jobban játszották szerepeiket a betevő éves lávsztoriban.

De ez még hagyján. Hanem amit a szájukba bírtak írni... (Mellékszál, de mégsem: volt valaha egy pletyka, miszerint Mariah Carey valójában magyar származású, és a Kéri Mariskából angolosított - vicces, de fájdalmas). Az egyik hölgy mondta, rémesen komoly arccal: tudod, hogy a Robert De Niro magyar, és eredetileg Nyírő Róbertnek hívják?

Ez szerencsére egetverő marhaság. (A tálalás pedig zsigerekig hatóan fájdalmas volt, mint arra talán már utaltunk volt). Robert De Niro ír-olasz származású, ma van a születésnapja, és ennél lényegesen aranyosabban is megemlékeztek róla csajok. Így valahogy, sok szeretettel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr732225774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása