R.I.P.Ez valószínűleg az egyik legjobban lájkolt sorunk a magyar popzene történetéből. Különösen azért, ahogy a vokál visszhangozza a basszeros-szaxis-énekes nevét. Az mindent megér. És nagyjából ennyi szó lesz ma összesen az LGT-ről (talán majd legközelebb). Viszont az, aki ma ünnepli születésnapját, szintén eltűnt Varsóban. Sőt: Varsóból. Los Angelesig meg sem állt, aztán Svájcba utazott. Khm. No igen, az életrajz bizonyos pontjait nem szeretjük igazán.

Más részeket pedig még kevésbé - a képen is látható Sharon Tate halálának sztoriját, például. De Roman Polanskit (filmes munkásságát) mindennel együtt tiszteljük. A születésnaposnak küldenénk tehát a következő dalt, amiben szerepel a neve. Ja, a filmet egy cseh(szlovák) emigráns készítette, bizonyos Forman.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr752225839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása