Apa, kezdődik!Akármilyen közhelyes is, drága Nyájas Olvasó, nem tudjuk megkerülni ezt a posztot. Jó esetben jövőre már kihagyhatjuk, mert egyszer már volt. Drukkoljon Ön is ennek. Cserébe, mert mi is tudjuk, mi a kötelességünk, gyorsan letudjuk az egészet. Becsszó. Na jó, tudja mit? Van még pár dalötletünk, azokat majd még előszedegetjük. Legközelebb, legeslegrosszabb esetben. Tényleg.

Igen, kezdődik az iskola (Szily László is csak ezzel foglalkozik ma, még nem sikerült kitalálnunk, hogy ez jót vagy roszat jelent). Jöjjön tehát az adekvát sulis nóta, gondolva a technika fejlődésére is, opcionálisan HTML5-ben is.

És két dolgot tisztázzunk még, biztos, ami biztos: az Ön Alázatos Szolgája nem Bereczky-Szinetár-fan, sőt: Dórával szemben is már Szandit preferálta (aztán a családon belül Vikit, mert tényleg tök jó dalai voltak). Másrészt: szokás néha komoly arccal azt mondani, hogy ezzel a hanggal Demjén Rózsi világsztár lehetett volna, ha nyugatabbra születik. Erről sem vagyunk igazán meggyőződve. De ez másik történet, Ön élvezze nyugodtan a napi betevőt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr202262892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása