Would be fine... önt vitathatatlanul elismerés illeti azért, hogy az utóbbi pár napban is rendületlenül fel-felkereste a Napilájkot. Némiképp azonban elszomorító, hogy nem követelte sokkalta határozottaban az újabb posztokat. No mindegy, majd legközelebb. Addig is visszakanyarodnánk egy korábbi ötlethez (ami az ötlethiányt hivatott elfedni egyébiránt). Szerda. A hét egyik napja. Tehát van hat másik is, de a mai nótában ez valahogy tök aranyosan emeltetik ki.

Két apróság, csak a miheztartás végett: vasárnap a blogmotor nem engedte publikálni a Nyájas Olvasó Alázatos Szolgáját. Aztán meg hétvége volt, mert változott a munkarend. Nem lesz mindig így, de még előfordulhat. Mit is akartunk még mondani? Ja, megvan. A dalt úgy tessen fogadni, hogy hétnyolcadban van. Ezek az alakok meg olyan természetesen játsszák, mint óvodások a csipcsipcsókát. Na, ezért (is) szeretjük Gordon Matthew Sumnert annyira.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr422279603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása