IgenNyájas Olvasó, amit megígértünk, ahhoz törekszünk tartani is magunkat. Többé-kevésbé. Na jó, a szándék mindig adott, csak a fránya körülmények vannak mindig ellenünk. Tetszik ismerni az ilyet a Nyájas Olvasónak. Mindegy, csakazért is kimagyarázzuk a kimagyarázhatatlant. Ha és amennyiben persze ezt a Nyájas Olvasónak hagyni tetszik nekünk. Mellettünk szóljon: a művésznőtől egy klipet tök rég el akartunk már sütni egy posztban.

Szóval, minden gubanc közös eredete egy költözés. Az Ön Alázatos Szolgájának szíve hölgye ment át másik lakásba, az pedig (mármint az áthurcolkodás-berendezkedés-satöbbi) messzire esik attól a helyzettől, ami az ihletett alkotás feltétele lehet. És a fény még messze az alagút végén. De legalább nem dudál.

És két fontos megjegyzés: a kép címe káosz, eredetileg részletgazdagabb persze, de így is tök kifejező. Auth Csillát szeretjük, a dal jó, a klippel sincs gond – épp csak szerencsére a konkrét szöveg nincs összefüggésben a jelen helyzettel. De a cím stimmel, nekünk ennyi már elég tud lenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr792292288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása