Tüptü-rüptürüpSok olyan sport van, aminek nagy értelmét nem látjuk. Bizony, Nyájas Olvasó, mi már csak ilyenek vagyunk. Sőt: általában a sportot nem teljesen értjük (helyesebben a sportközvetítéseket, még az olyan értelmes dolgokat, mint a strandröplabda vagy a szinkronúszás is elcseszik azzal, hogy mozognak a fürdőruhákban, de mindegy, ne menjünk bele). Különösen a focit (annak a csapatos játék lenne a lényege), illetve a Forma 1-et. Nem csak a hájpot körülötte, az egészet: miért is kellene annyira nagyon érdekesnek lennie, hogy órákon keresztül mennek körbe-körbe?

Viszont sokan, vannak, akik szeretik az ilyet. Máshol meg patkányt esznek vagy Kardos Horváth János dalait hallgatják, hát istenkém, sokfélék vagyunk. Mi pedig jó fejek: bár a Forma 1 értelmét továbbra sem fogjuk fel, nem teszünk úgy, mintha a műfaj nem is létezne.

Ma van ugyanis Damon Hill és Stirling Moss születésnapja is (előbbi eltűnt, utóbbi híres, és ennél többet nem is vagyunk hajlandóak foglalkozni velük), az autósportnak nagy napja ez tehát.

Csak ezért a mai klip.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr122295307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása