Hurrah, Apocalypse!Nyájas Olvasóm, újfent meg vagyok lepetve kissé. A malackarajos antimulatós-posztom azon frissiben egész egyszerűen hidegen hagyott. Tegnap viszont, amikor betegségem okán semmit nem posztoltam, többen voltál itt, mint mikor (szerintem) lenne miért jönni. Így hát nincs más hátra, emelni kell a tétet. Írni fogunk ezentúl Apple-termékekről, biciklizésről, felvesszük a gasztrovonalat, politizálunk majd, és eldöntjük, mi menő és mi nem az. Esetleg pinázunk egy sort. Ma pedig zsidózni fogunk.

Hátha így összejön az Index-címlap. Minthogy azonban a sztenderd, Szily Lászlónál már választékos-ízléses csúcsokat döngető indexes-blogponthus zsidózást primitív, korlátolt seggfejek szánalmas vergődésének tartjuk, valami egészen mással rukkolunk elő.

 

Hehh.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr952319644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása