Hey, HoNyájas Olvasóm, nem tudom, van-e direkt összefüggés. De bűn lenne nem megpróbálni élni vele, ha igen. Ha meg nem, hát az sem baj, voltak meglehetősen eseménytelen heteink, nemde? Nemrégiben örvendeztem egyik kedvenc blogom új erőre történő kapásának – és a jelek szerint ez nem volt pusztába firkantott szó. HRita, kedvenc bloggerinánk ugyanis lájkolta a Napilájkot, ami nem múlt nyom nélkül. Reméljük, a kedves látogatók jól érezték magukat. Ja, és ha már itt tartunk: zseniális új poszttal örvendeztette újfent meg az ő hűséges olvasóit. Például a Te Alázatos Szolgádat, Nyájas Olvasó. Úgyhogy íme, itt egy újabb örvendező poszt. Ma két nótával. Sőt, hárommal.

Szinte nyílegyenes logikával választottuk a nótákat. Tényleg. HRita a Facebookon lájkolt minket. Egy kedves ismerősünk pedig az üzenőfalon a londoni buszokat (double decker) hasonlította össze a 7-es járatcsaláddal. Lehet tippelni, melyik jön be neki jobban. Segítünk, mert azonnal beugrott ez a nóta is:

 

Nem csak a jócsajok miatt, egyébként. Alapvetően bírtuk a zenekart (egy német énekes-gitáros, aki a magyar előadónál később néz úgy ki, mint Jamie Winchester, ez mindenképp lájk), még ha szőrös szívvel le is kell szögeznünk: a Double Decker nem a legjobb nótájuk volt. Az vitathatatlanul ez itt:

 

És ugyan nem Liquido, de szintén kilencvenes évek vége-kétezresek eleje, ráadásul talán jelzi, hogy nem vagyunk nőellenesek (Nyájas Olvasó, ha csak nemrégen fedeztél minket fel, ezt nem árt tisztázni). A Sminktükröt a zseniális önirónia miatt imádjuk.

 

Mindenkinek, aki szereti.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr422332070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása