KillerNyájas Olvasó, bár különösebb apropója igazából nincs a dolognak (és a kohézió is hiányosnak mondható), mutatnánk két klipet. Két feldolgozást, pontosabban. Két feldolgozást, amitől az eredetiek rajongói hideglelést kaphatnak. A második esetében (függetlenül az abban megjelenő idoloktól) teljes joggal. Az első változatot mi speciel szeretjük, mint feldolgozást. De az eredetihez valóban kevéske köze - sincsen. Viszont így akár merészebb is lehetett volna. Viszont filmzene, így sokkal többet nem is lehet tőle várni. Úgyhogy végül mégsem tudjuk. De azért inkább lájk. Hozzátéve, hogy az eredeti még inkább.

Reckl Amálnál jött elő a téma: John Deacon, a Queen legrokonszenvesebb tagja. Egyszer talán majd bővebben is értekezünk a Deacon-jelenségről, ha jobban utánaolvastunk. Most csak egy apróság: ő az ugyebár, aki '97-ben kiszállt a buliból, letette összes lantjait, és nem queenkedik azóta sem. Szegény George Harrison mondott valami ilyesmit, mikor a Beatles reunionja került szóba: részéről nem, amíg John Lennon halott.

A show-ruházkodással meglehetősen keveset foglalkozó basszusgitáros is valami ilyesmit képvisel: kösz, a Queennek vége, az a zenekar Freddie Mercuryval volt az, ami. Ha a többiek a nevet használnák, hát nyugodtan. Ő inkább nem, hevenájszdéj.

Lájk.

És erről a dalról is volt véleménye. Igazán sarkalatos, bájdövéj. A dal remek, de ezzel a verzióval lerombolták. Freddie nem pótolható. Pláne ezzel az énekessel.

Nos, mi bírjuk a fickót (bár visszatérése a nyálzenekarba nem tölt el örömmel), és a feldolgozás képi poénjait is. A filmet viszont nem láttuk, ha ez számít. És feldolgozásnak szerintünk nem rossz. Nyilván nem egy kategória az eredetivel.

 

De Nyájas Olvasó, szerinted ehhez mit szólhatott? Azzal együtt, hogy a csapat menedzsere Roger Taylor, a legendás csapat dobosa volt.

 

Na ugye.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr942397481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása