Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Better, when it's freeNyájas Olvasó, ma átmegyünk kattintásvadászba. Hátha bejön. Ha nem, holnap a „Döbbenet! Dundika volt pasija összejött Kiszel Tünde volt pasijának volt nőjével! Képeken a szexi sztár!” címet adjuk a betevő posztnak. Viszont ma legalább alkalmazkodunk a saját címünkhöz, mert ezt tényleg viccesnek tartjuk. Amúgy nincs bajunk az Apple termékeivel, ismerünk rendes almásokat is. Bár ők speciel nem blogolnak (no jó, a hazai almabloggerek között van, akinek van pl. öniróniája is. Egy darab.).

Nem vagyunk technoblog, gyorsak leszünk. Bár Te, Nyájas Olvasó, meg fogod érteni. 18 százalékod Linux-felhasználó, és csak 2 Mac-user. Egy százaléknyi pedig egyéb, és ez komolyan izgalmasnak tűnik. BSD? Solaris? BeOS? Mit használsz, Nyájas Olvasó?

Mindegy, vissza a címhez. Olvasgatom az Appleblogot, ahol lelkesen várják az alkalmazásboltot, és büszkék arra, hogy a különböző programokat hamarosan egy helyről lehet majd indítani.

Open source is sexyAranyos blog, jókat lehet rajta mosolyogni. Utóbbira például már láttunk példát: windowson a Start feliratú gomb lenyomásával a Programok menün keresztül tök könnyen elérhetőek a programok, Linuxon pedig egyenesen tematikus csoportokba vannak rendezve. Hang és videó, Kép, Iroda, Játékok – ez már ki lett találva, nem is beszélve a Unity című felületről, amit mi még nem próbáltunk, de vizuálisan is szerfelett hasonlónak tűnik a patenttroll cég terveihez. És az Apple feltalálta. A spanyolviaszt. 2010 van, náluk pedig lesz menü a programok indítására.

Meg úgynevezett szoftverbolt (ha ezt is a zenelejátszó programba illesztik bele, mi már meg sem lepődünk majd). Ami az Ubuntuban Software Center/Szoftverközpont címen fut egy ideje. Pár éve csak, nem nagy dolog. És más terjesztésekben sem bonyolultabb az új szoftverek telepítése és a frissítések beszerzése (vagy ha igen, az gáz – bocs, OpenSuse-fanok, a Little Susiet becsszóra megnézem majd közelebbről).

És ezek lesznek a forradalmi újdonságok a méregdrága hardverbe biggyesztett rendszeren. Reméljük, tényleg tisztítja a szívcsakát, mert ha még azt sem...

Nos, Nyájas Olvasó: ha még azt sem, akkor tényleg embertelenül nagy, sznobok lehúzására kihegyezett svindliről van szó. Amit persze a sznobok még meg is érdemelnének, de akkor is. Illetlenség.

Meg különben is rinyálnak majd, mint az I am Rich letöltése után.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr222399708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása