Fejjagyóga zégisNyájas Olvasó, ebben a posztban csak bicikli és egér nem fog szerepelni. Amúgy tök őszinték vagyunk. De eredetileg az lett volna a cím, hogy “Benne van a megavér”. Vagy az X-Faktor. Vagy az X-vér. Sej-haj, denevér... Megvan, ugye? De egyikkel sem voltunk kibékülve (reméljük, ezt nem kell hosszasan magyarázni; mi kérünk elnézést, annyira rosszak). Úgyhogy ez a változat maradt. Nem egy nagy etvasz, de talán érdekes.

Szóval, vannak ezek a hétvégi tehetségkutatók, tetszik tudni. Ahol a Nyári lányokról találtak valami felvételt, ahol Lagzi Lajcsinál énekelnek a Macskákból. Macskaruhában, Szem Micsigélt Mekkevitinek, vagy mi a bánatnak hívva. Érdekes. Nekünk ez a macska Micsigél, maradjunk diplomatikusan ennyiben. De a lányokról biztos hallunk még, ha máskor nem, hát amikor levetkőznek valamelyik hímlapnak. Vagy amikor piacra dobják az első hómpornót, hármasban Szabó Zsófival (hogy a Velvet titkos tippjei is bejöjjenek).

Sőt, valakinek már az is beugrott, hogy Janicsák Veronika (akinél egyedül a “Veca” tud kiborítani, egyébként titkos kedvencünk; reméljük, egyszer még az apjával, de legalább az asszonykórussal énekel valamit a Z’Zi labor fénykorából), a csinos és tehetséges énekesnő szerepelt már a Csillag születikben. Nem lett belőle kiscsillag, most szólj hozzá, Nyájas Olvasó. Veca nem lett kiscsillag - ízlelgessük a mondatot, majd döntsük el, mennyire fáj ez nekünk.

Viszont erre még senki sem figyelt fel: Wolf Kati, a csinos, tehetséges, húszmúlt életkorú lány/hölgy. Nemhogy nem amatőr, de már volt komoly slágere is korábban. Mi is imádtuk életünk egy korszakában.

Ami nem baj, persze. Sztár nagyobb eséllyel marad az, aki amúgy profi. És a tehetségektől (akik dolgoztak is) nem sajnáljuk az ismertséget és népszerűséget sem. Csak gondoltuk, megemlítjük. Tényleg minden rosszindulat nélkül.

Drukkolunk, győzzön a legjobbik.

Ja, a bizonyos egykori sláger fanvideója:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr242446524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.13. 19:49:26

Wolf Kati túl szimpatikus, úgy látszik ahhoz képest, hogy Shodeinde Dorkának kell nyernie, esetleg Király B. Iza... ööö L. Norbertnek, mert "kiderült" a héten, hogy Malek Miklós Jr. osztálytársa volt.

Protekciósként kikérem magamnak, hogy erről pusmognak! Lehet, hogy utálták egymást annak idején...

Veca Geszti agyszüleménye? Nekem nagyon nem tetszik mentorként.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.11.13. 20:09:28

Nem versengés. Nem tehetségkutatás. Nem tökmindegy? Showműsor, esemesezős. Én örülnék, ha Veronika nem tűnne el. Tetszik. Leszámítva persze a Veca szót. De ezt nem én fogom eldönteni, és még kevésbé ez a műsor.
Bár a hírt nem hallottam a füles fiúról (látod, lehetne rosszabb is a helyzet), belefér. Ahogy a Nyári lányok, Wolf Kati, az Unisex korábbi énekesnője, usw, usf.
Nekem Gesztiben az nem tetszik, hogy ezt az egészet egyáltalán csinálja. Ha valóban mentorkodik, jó lemezeket (pardon, öregszem: számokat) még össze tud dobatni a lányoknak. Bármikor. És akár profin el(ő) is lehet őket adni.
De hogy akár ő, akár Malek (aki már '95-ben háttérdologozott idehaza) minek bohóckodik a másik kettővel...
süti beállítások módosítása