stivanleroy 2010.11.14. 10:34

A fájától

Oly távol vagy tőlem, s mégis közelNyájas Olvasó, a zenészdinasztiák fontos szerepet játszanak a héten. Malek, Wolf (és oké, ők voltak osztálytársak, lassacskán leesik - kis kertévés útmutatónk szerint ezen meglepődni nem érdemes, foglalkozni vele fölösleges, nem szabad itt senkinek sem komolyan drukkolni), és így tovább. Más vonalon, de egy másik zenészcsemetébe is belebotlottunk a héten, nosferato szerint a világ legrosszabb oldalán. Ja, és megmutatjuk, milyen lett volna az újra összeállt Beatles. (Fotónkon: Miss Apfel 2006)

Tehát. Vagy a Quarton, vagy a Lángoló Gitárokon olvastunk pár sort az I Blame Coco nevű zenei entitásról. Amúgy helyeske fiatal csajszi, akinek előnytelen szögből fotózva rettenet agresszív arca tud lenni. Kicsit az apjára ütőtt, ami nőben nem annyira előnyös. Ja, az apuka Sting, Coco pedig a kis barna.

 

Nem hatódtunk meg a daltól, de fél szemünket a lányzón tarthatjuk - hátha lesz belőle valami, apukától függetlenül is. Őt legalább nem Peaches Geldofnak hívják. Vagy Strawberry (esetleg Roxanne) Sumnernek.

Ahogy a kettes számú csemetét sem Apple Lennonnak. Hanem Juliannek - mondjuk, ha az emberhez/nek megírják a Hey Jude című dalt, az azért nem teszi egyszerűvé az önállóskodást. Julainnek sem jött igazán be, pedig kimondottan hasonlított az apjára. Ha lett volna megint Beatles, tökéletes Lennon lehetett volna. De mind a mai napig nem bánjuk, hogy ez elmaradt. Mert a szerzői kvalitásai is az apját idézik, sejthető tehát, milyen lett volna az új Fab Four (ahogy a Wingsből lehet McCartneyra is következtetni: bár mire a Beatles ismert lett, Lennon és McCartney gyakorlatilag nem dolgozott együtt, mégis mindketten maguk fölött teljesítettek, mert egymással versengtek - a Betles után nem volt kivel konkurálni, és ez hallatszik is).

 

Így valahogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr372444341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása