WTF?Nyájas Olvasó, néha már csak azért is érdemes olvasgatni a mindenféle közösségi oldalakat, mert meghökkentő dolgokat lehet rajtuk találni olykor. Most például valaki, aki amúgy Szili Lászlót is alázó szóviccekkel szokta szpemmelni az üzenőfalat (nem, ez egyikük felé sem bók) most a Subbát is megelőzve mutatott valami hátborzongatót (speciel erre sem vágnék fel). Vegyél nagy levegőt, Nyájas Olvasó: súlyos percek jönnek.

Gerencsér Tamás neve megvan még: Anettka, Kiszel Tünde pasija, Holnap történt, bulvárfilm - ezek a méltán felejthető kulcsszavak.

Tamás szeret videoklipet rendezni (én meg zongorázni: hasonló elem, hogy egyikünk sem tud, csak szeret: különbség, hogy ezt én tudom). Most például ezt itt, ni. Mi kérünk elnézést. Magic of Music: Indulj és játssz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr172458173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása