stivanleroy 2010.12.08. 07:43

My sweet lord

Bless You AllNyájas Olvasó, ezt a viccet a mai napig nagyon kedveljük. Hogyaszongya, graffiti a falon: God is black. Alatta: Yes, she is. Ez nem kis áttételekkel ugrott be egy barátunk örömhírei utánm, de végül meglett az ötlet. És, Nyájas Olvasó, jó kedvünkben vagyunk: elmeséljük a gondolatmenetet is hozzá. Ja, meg persze a jó hírt is (később majd még jobban), ha el nem felejtjük. (Csak nem, ha most is beugrott, hát nem?)

Szóval, alakul az új Roxette-lemez. Barátunk, Per Gessle már tracklisteket és borítóterveket prezentál a zinternetes világháló bugyraiba bele, február körül megjelentetés lesz.

Gondoltuk, megünnepeljük a híreket egy Roxette-nótával. És elkezdtük keresni egy titkos favoritunkat, amihez (legjobb tudomásunk szerint legalábbis) eleddig nem született videoklip. Aztán valami nagyon érdekeset találtunk.

A Groove Coverage nevű bajor (! - a németek szerint a bajorok nem németek, ámdeviszont München nem bajor – tessék összerakni a népet belülről feszítő szeretet dimenzióit) gagyidance együttes God is a Girl című alkotását. Elcseszett feldolgozásokra építették egyébként a karrierjüket (lám, a fenti viccet is hogy kiherélték).

És rá is fáztak. Barátunk, Per ugyanis felettébb ismerősnek tartotta a dal egyes motívumait. És valahogy nem emlékezett olyanra, hogy erre oka lehetett volna.

Nem ködösítünk. Ez a bajor verzió.

 

Gessle perelt és nyert. Naná. Merthogy tőle senki nem kért engedélyt ahhoz, hogy ezt a dalt lenyúlja (ahhoz képest egész jó kis fanvideó, még a hirtelen beindulós részerket – említettük már, mennyire bírjuk ezeket? – is egész jól követi).

 

Nyájas Olvasó, ne kérdezd az okokat: itt lett volna a poszt vége, de addig kattintgattunk, míg rátalátunk erre a másik istenes dalra is, in memoriam George Harrison. Istenes, érted. Naggyon jó.

 

Ja, cseresznye a habon a tortán (Phil Collins még boldogan és felszabadultan dobol; priceless):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr622500370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása