Build this city on rock and rollNyájas Olvasó, hacsak nem vagy kormánytisztviselő (esetleg még mindig munkavállalló-számba vett közszolga), még jó eséllyel dolgozhatsz. Ahogy mi is tennénk, ha év közben nem lazultunk volna ennyire keveset. Most viszont a „ki kell venni, de most azonnal” - mozgalomnak köszönhetően a lábunkat lógázzuk, mielőtt lapátot ragadnánk, eltakarítandó ezt a temérdek nyomorult havat. Ha még munkában találnánk, neked szól a dal.

Nyájas Olvasó, fogadd együttérzésünket és ezt a remek kis dalt, sok szeretettel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr202508938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.12. 14:18:20

Tegnap klasszikusan olyan nap volt, amikor kizárólag a pénzért mentem be. A havazást külön örömmel fogadtam. Néztük a modelleket (már nem Mihalik Enikőt, hanem a meteorológiaiakat), és mindig épp vége volt a havazásnak. :) Du 2-től este 11-ig. De legalább vezettem havon először életemben, vészesebbnek gondoltam. (Nem sokat.)

Üröm az ürömben, hogy tegnap az egyik főnök is benn volt, és így nem tudtunk délben lelépni, ahogy terveztük. Háromnegyed kettőkor megszólalt, 5 perc múlva mehetünk. Ritkán utáltam annyira embert, mint őt tegnap. Nem baj, már csak 7 napot dolgozom idén.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.12. 16:51:12

@Reckl_Amál: :-)

Egy apró adalék a hóhoz: nem vezetni, hanem normálisan megállni nehéz benne. Nem szabad neki elhinni, hogy nem vészes - saját tapasztalat.
süti beállítások módosítása