Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NeszeNyájas Olvasó, valamiért úgy tűnik, ez a téma még mindig izgatja a fantáziádat. A statisztikák szerint legalábbis a „szomszédlány kiverte” karaktersorozatot még mindig gyakorta keresed, mikor ide tévedsz. Nem akarunk veled vitába szállni, Nyájas Olvasó: ha szerinted ez valóban annyira fontos téma, hát természetesen mi is foglalkozunk vele. Bár: néhány kérdésünk azért lenne az ügyben, ha megválaszolod őket, kapsz még inkább megfelelő posztokat. Rakjuk össze együtt a sztorit!

 

Mert mindennel együtt elgondolkodtató a felvetés, Nyájas Olvasó. És ezt talán Te sem tagadod. Merthát bizonyos kérdések – fájdalom – megválaszolatlanul maradnak ennyi kifejtés után.

Miért a szomszédlány? Miért nem valami óvodai/iskolai szerelem, a vadóc kislány nyaraláskor? Annyi, már-már fájóan nyálas közhely ugrik be, hogy azt elmondani sem tudjuk. Miért pont a szomszédlány tehát? Miért pont ő?

És ha már itt tartunk: idősebb volt vagy fiatalabb? Netán gyakorlatilag egyidős? És mikor történt ez? Pontosítsunk tehát újfent: gyermekkori emlék, vagy frissebb, mostani? Első élmény, vagy ifjú hölggyel folytatott újdonabb kapcsolat (Lolita-témákról hallani sem akarunk, ilyet itt ne keress, perverz disznó/Tisztelendő Atyánk)? Első élmény, vagy eleddig utolsó? Miért ilyen fontos ez az aktus?

És ha már itt tartunk, hadd csöpögetetjük tovább a nyálunkat, miként sülő pecsenyével barátkozó ebek. Csak ennyi volt, vagy több is? Egy gyönyörű barátság kezdete volt a kézimunka (esetleg masszázs, ahol a szexuális kielégülésért fizetés gesztusát csak rosszindulattal lehet a prostitúcióhoz hasonlítani), avagy a csúcspont, egyszersmind a vég maga?

Szóval, Nyájas Olvasó: ki ez a lány, mik a bővebb részletek, és miért olyan fontos ez az egész? Ha megmondod, becsszó alkalmazkodunk. Sőt, szavazz, mielőtt megnéznéd a videót. Ami egy lehetséges szcenáriót dolgoz fel. Nekünk nagyon tetsző módon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr242510147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.12. 14:37:40

Borzasztóan röstellem, de velem ilyen még sosem történt... :( Ráadásul egy lány sem lakik a szomszédságunkban. Egy alkoholista náci és egy kotnyeles vénasszony a választék.

Nálam lassan három éve nem csitul az érdeklődés a Szex halála és Faludy Fanni a barikád mindkét oldalán c. írások iránt. De érdemes figyelni a keresőkifejezéseket is. Valaki nálam állandóan ingyenes állatszexet akar találni, egyelőre nem volt érdemes odakattintania.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.12. 14:45:33

Elnézést, szerintem ez is releváns.

www.youtube.com/watch?v=sCKS9WMRAZI&feature=related

Nálunk szokás a külföldi számokat magyar címen emlegetni (á la Szabad Európa Rádió, Cseke László stb.). Ez az Alízka szomszédságában lakom. Hasonló nevű nagynéném nagy megtiszteltetésnek vette mindig is. Nem rontottuk el a kedvét azzal, hogy lefordítjuk a Ki a fax az az Alíz? bekiabálást. :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.12. 16:53:31

@Reckl_Amál: Történni éppen velem sem, de hátha az erre a témára gyűlő tömegek többet tudnak róla. Kedvem lenne megírni is a sztorit, ha kitalálják, melyik elemek a legszimpatikusabbak :-) . Bár attól tartok, nem lenne annyira 18+-os, mint az olvasók szeretnék.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.12. 16:58:28

@Reckl_Amál: Hmm. Na ja. Valóban belefér a keretbe. Pláne ez a verzió.
Vagy mondjuk lírai megközelítésben: www.youtube.com/watch?v=wJ-FnBjcRwE

Nyájas Olvasó, tippeket adtunk, lehet szavazni! ;-)
süti beállítások módosítása