Nothing but the musicNyájas Olvasó, megbocsásd ritkás jelentkezéseinket: munkásabb hetünk van a vártnál. De barátunk, Per posztolt valami fontosat az Arckönyvön, amiről úgy gondoltuk, Neked sem kellene lemaradnod. Itt az új Roxette-videó, ugyanis. A zene nagyjából ott folytatja, ahol legutóbb abbahagyták kedvenc svédjeink. Hamarosan érkezik a Charm School című nagylemez is, nem beszélve a turnéról.

Íme.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr352582750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.14. 22:00:24

Milyen jól néz ki Marie! (Per barátod is.)

Off:
Most, hogy ajánlgattad e blogot az Amálon, megkérdezem, ami régóta motoszkál bennem: felvetnéd a Napilájk szerkesztőségében, kitegyem-e a linket az állandó ajánlóba?

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.15. 17:52:06

@Reckl_Amál: Megtiszteltetés lenne, köszönöm a többiek nevében is.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.16. 02:36:16

@stivanleroy:
Akkor gyere át, és láss csodát! :)

(Azért az elgondolkodtató, hogy a másik baráti blogon - Pontinál - nemrég jelent meg egy kedélyes beszélgetés Ponti és Ponti között. Itt meg az egyszemélyes szerkesztőség megvitatta az ajánlatomat. :D /Tudom, hogy én kezdtem./ Erre mondják a Halászkirályban: "Hogy én micsoda alakokkal tegeződöm?!" Szerencsére. :) )

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.16. 12:19:14

@Reckl_Amál: Igazából az tartott egy ideig, míg átgondoltam, mennyire tekinthető sajátnak a blog. Egyelőre 203:16-ra állok az alapítóval; szerintem már szabad ilyen ügyben is nyilatkoznom :-) .

Apropó, ez a nyomorult doboz (Blogajánló, gondolom) hogyan szerkeszthető? Néha kimondottan macerás kibogozni ezeket az adminban...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.16. 15:26:08

@stivanleroy:
Megjelenítés/ Oldaldobozoknál kreálsz magadnak egy linkblogot, ott pedig értelemszerűen kitöltöd. Kihúzod oldalra (itt jobbra).

Tartalommal a Linkek fülön tudod feltölteni. Az Új linkre kattintva beírod az ajánlott oldal címét, alá pedig az url-jét. Ezeket is "publikálni" kell, mint a posztokat.
süti beállítások módosítása