Zzzz... Mmmm...Nyájas Olvasó, mindennek megvan a maga ellentételezése. A hétvégét átdolgoztuk, tehát ma pihentünk, és élemedett korunknak megfelelően a délután tekintélyesnek tűnő részét (mintegy két órát) alvással töltöttük. Előtte meg vásárolni mentünk, ezért a viszonylagos hallgatás. Eddig. Mert közben bevillant, mivel is örvendeztesselek meg, Nyájas Olvasó. Úgyis kimaradt a múltkor, amikor a kétszázadik posztunk került ki az oldalra. Valamelyest elvi kérdés pedig, hogy időnként hivatkozzunk egyik kedvenc britjeinkre. (Van olyan hogy egyik kedvenc többesszám ?)

Igazából a cukiság témakörből volt eredetileg az ötlet, némi nem különösebben frappáns szöveggel. Olyasmi lett volna a lead, hogyaszongya: lehet, ismételjük magunkat, és ez a klip volt már – lehet, volt már ez a klip, és ismételjük magunkat (rosszabb, mint amikor Szily László poénkodik, tudjuk).

De aztán a vásárlásról beugrott egy fennállásának huszonötödik évén már túllévő duó (atyavilág, ha ez így megy tovább, ők lesznek a szintipop Rolling Stonesa) egyik, mai programunk egy részére rímelő dala. Mármint címileg, a szöveg lehet, hogy nem tartalmazza a felvágott, tejföl, kenyér, öblítő, bodzaszörp szavakat.

 

A szövegben meg azért nem kell bízni, mert írtak ők már egész meghökkentő című dalt Tony Blairről is.

 

Utánanéztünk közben, a Shopping valóban nem erről szól. De szeretjük.

Cserébe mégis megmutatjuk a cukiságos videót. Ma nem olvastunk sok politikai hírt, úgyhogy belefér a lelkivilágunkba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr92591235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.18. 22:12:12

"és élemedett korunknak megfelelően a délután tekintélyesnek tűnő részét (mintegy két órát) alvással töltöttük."

Te is öregnek születtél, mi? :) Anyukád mesélte anyukámnak, hogy téged is úgy lefárasztott a napi négy németóra, hogy délutánonként szunyáltál egyet mindig. (Akkor még csak nagyköveteinken keresztül kommunikáltunk.)

A Joker nagyon jó feldolgozás, és a klip is lájk.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.18. 22:34:24

@Reckl_Amál: Hát, én erre már nem emlékszem (meglehet, az ötórai kelés - legkorábban három órai hazaérkezés - optimális esetről beszélünk) jobban megviselt eleinte. Túl sokáig nem hiszem, hogy tartott. Aztán nemigen voltak ilyen gondjaim, csak negyedikben. Na, akkor tényleg átaludtam a hétvégéket.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.01.18. 22:49:06

@stivanleroy:
15 percnyire laktam (lakom) a sulitól. Háromnegyed hét előtt nem nagyon keltem, kettő után itthon voltam, és mégis aludtam minden du. Szóval szerintem Frau Schmal lesz a ludas mégis.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.01.18. 23:21:45

@Reckl_Amál: Nem zárkózom el ezen alternatíva elől sem...
süti beállítások módosítása