stivanleroy 2011.02.08. 11:59

La-la-la-la-la

Nem minden részlet kibontásaNyájas Olvasó, nyilván csak és kizárólag azért, mert reggel is hallottuk a számot (vicces, ezen az útvonalon ezt a dalt tizenöt éve is hallottuk jó párszor – félő, ez már az öregedés jele), de feltétlenül meg akartunk mutatni egy nótát kedvenc svédjeinktől. Valami tegnap esti beszéd nem befolyásolt. Nem is láttuk, mert nem érde... Már úgy értjük, arról természetesen soha, semmilyen körülmények között nem jutna eszünkbe ez a dal. Meg a Fleetwood Mac sem (ha belegondolunk a címekbe, szerintünk Per barátunk alkalmasint tisztelőjük lehet...)

Szóval, kutattunk-kerestünk, és több mindent is találtunk. Alapvetően a Lies című dalt kerestük (különben is. Mi van, ha azt jelenti, hogy „fekvések”?), aztán találtunk egy ilyet: a Liest megelőzi egy másik remek nóta, a Harleys and Indians (tisztelgés az ötvenes évek előtt), a Lies csak nagyjából négy és fél perc után indul.

Minthogy azonban (ne mondd, Nyájas Olvasó, hogy nem szóltunk) szűk egy hét múlva megjelenik az új lemez, muszáj felhívnunk a figyelmet arra, mennyire jó kis csapat a Roxette.

 

Ezt pedig, egy másik régi nagy kedvencünket az ajánlósávban találtuk. Éppenséggel ilyenekért sem lennénk hálátlanok, mikor jönnek majd a nyáron.

(Itt motyogtunk volna még valamit a kakiszexről meg a politikáról, de eluntuk a dolgot. Rohadtul édesmindegy, mivel hergeli imádóit a Kedves Vezető. Pont.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr612646508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.08. 13:24:30

Érdekes, én sem éreztem semmi késztetést, hogy meghallgassam Viktort.

Nekem mindig a Piggies jut eszembe a legendás Fehér Albumról ilyenkor...

A Roxette és a Fidesz örökre összenőttek, hallgass csak a szívedre!

padmasambhava 2011.02.08. 20:52:52

Világosítsátok már fel a tudatlant, milyen alkalomból szólt a State of the Union speech.?

Vigasztalásul küldöm nektek www.youtube.com/watch?v=CtVyl402W5s (Jaj, a Fideszhez nekem is mindig a Listen to your heart szólal meg... az agyamban)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 08:09:48

@padmasambhava: Nem Per Gessle legjobb dala, de akkor is illetlenség ilyesmire asszociálni róla. ;-)

Mr. Wainwright viszont határozottan kellemes volt - mint mindig.

rendes képi világa nincs (WTF, egyébként, nagyon jól skierült lemezen szerepel, nagyon WTF), de a klip aranyos: www.youtube.com/watch?v=C6ozNtnaxGk

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 08:19:43

@padmasambhava: A beszéd pedig azért volt, mert csak. Több mint tíz éve tart ilyeneket. A betevő mantra a híveknek.

padmasambhava 2011.02.09. 10:09:27

@stivanleroy: Én meg már azt hittem, hogy valami korszakalkotó felett elsiklott a figyelmem...

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 10:50:47

@padmasambhava: Korszakalkotás ugyan van, de ennek keretein belül semmi kiugró nem történt :-)

Még nem olvastam, de ez adhat támpontot: www.origo.hu/itthon/20110208-orban-orszagertekelo-beszede-es-a-kommunikacios-strategia.html

padmasambhava 2011.02.09. 11:20:03

Kösz !

"Kormányzati források szerint tudatosan kerülte a konkrétumokat Orbán Viktor a hétfői országértékelőben, és ezzel próbálta előkészíteni a hamarosan nyilvánosságra kerülő nagyobb bejelentéseket."

Ujjj! Nagy stratéga !

padmasambhava 2011.02.09. 11:26:34

"O.V. január közepén a Wall Street Journalnek adott interjúban beszélt először arról, hogy komoly kiadáscsökkentésre készül a kormány, ami négy területet érint: a nyugdíjakat, a munkanélküli-segélyezést, a gyógyszertámogatást és a tömegközlekedést."
Elöbb-uóbb kihalnak a rászorultak, ha nincsenek támogatva - és akkor az egész pakli meg van oldva. Csak halgass a szívedre !

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 11:37:15

@padmasambhava: Ez is egy megoldás. A Zemberek felhatalmazásával, természetesen.
süti beállítások módosítása