SalalaNyájas Olvasó, csak egyetlen apróságra kívánjuk felhívni a figyelmedet, ami valószínűsíthetően nem is nekünk tűnt fel elsőként. De le vagyunk maradva valóságilag. Eddig mindig sikerült abba a kasztba esnünk, akik nem csak tagadták, hogy néznék a realityket (BB-től Győzikéig), de tényleg nem is tették. Megpróbáltuk egyszer Győzikét, de valami hervasztóan unalmas volt. Még leginkább a főzőműsorok, vagy az amerikai házépítős dokurealityk. Vagy a szépemlékű Melegítő. De Stólbuci legendás mozdulatát csak a szakirodalomból ismerjük.

Így jött ki a lépés, és nem bánjuk. Biztos lehet élvezni, de valahogy nem hiányzik (ostoba szenvedélynek ott volt a Farmville, elég volt arról lejönni). Utoljára Ottmar Zittlaut szerettük ilyen közegben látni

 

Most viszont olvassuk, hogy a VV4-ben a piros kólagyártó cuccait isszák a műsorvezetők. És ez sokak szerint nem szerencsés, mert a műsor megítélése visszaüt az italra. Satöbbi.

Mi egy másik apróságra hívnánk fel a figyelmet, Nyájas Olvasó. Jelesül az éppen igazságszolgáltatásilag terhelt, valaha szépen indult színész-műsorvezető Stohl Andrással kapcsolatban.

Mi a neve annak a kólának, amit a közismerten kábítószerfüggő, impotensre drogozott, gyorshajtó és cserbenhagyó műsormoderátor fogyaszt? (Nem véletlenül, ha hihetünk az eredetlegendáknak, egyébiránt.) Na? Coca.

Erre mondják azt angol nyelvterületen, hogy epic fail.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr882648480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.09. 11:06:39

Én meg nézem a VV-t, így alakult.

Stohl szerepeltetése teljesen érthetetlen. Ketten, Lilu és Balázs megoldaná a feladatot, és legtöbbször meg is oldja. Lilu persze nem nagy szám, de Stohlon látszik, hogy nyomasztja, ami előtt és mögött áll. Nem tudom, az RTL-nél (ami amúgy szintén egy brand) miért kellett őt is betenni a műsorba.

Azért abban van némi fekete humor, hogy néha óhatatlanul is kiderül, min jár az agya.

Amikor a bezártság nehézségéről filozofál pl. De a kedvenc jelenetem az volt, amikor a piáért protestáló villalakókat megfeddte szigorú hangon.

Érdekes ez a széria - bár a régieket csak nagyon felületesen láttam. Bizonyos dolgok nagyon jól sikerülnek, más meg katasztrofálisan amatőr és béna.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 13:04:09

@Reckl_Amál: Nem tudom. Nincs mivel összehasonlítanom, önmagáért meg tényleg nem izgat. A Velvet anyagait látom (ha elém rakják, elolvasom, ha nem, nincs hiányérzetem), de csak az Éva meg a Szandika nevű illetőket sikerült megjegyeznem. Utóbbit nyilván nem nehéz, előbbinek meg jellegzetes haja van.
De hogy melyik mikor mit csinál, sajnos hidegen hagy.
Így azt sem tudom megítélni, műfajában jó-e.

Akkor már tényleg inkább Ottmar Zittlau.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.09. 14:01:30

@stivanleroy:
Kicsit csalódott vagyok, hogy Alekoszt nem is említed...

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 14:33:50

@Reckl_Amál: Erről beszélek: ahhoz tudnom kéne, melyikük az. De sem bongyor haja, sem szilikonos pontyszája nincs.
Biztos fontos szereplő amúgy, de...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.09. 14:49:34

@stivanleroy:
Olyan bájos, reneszánsz S-t formál a gerince viszont van, hogy a Sziklás madonna megirigyelné. :)

És minden beköltöző csajtól még aznap megkérdezte, hogy nem feküdne-e vele össze legott.

Mindegy. Nem erőszak a disznótor. :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.09. 15:39:42

@Reckl_Amál: Üde színfolt lehet a hazai televíziózásban, de én VV Leót is csak akkor kedveltem meg, mikor a polgári nevét bemondva vette fel a telefonját. :-(

padmasambhava 2011.02.09. 21:20:24

Én valahogy nem vagyok reality TV-s. Elöször is valahogy nem tud érdekelni, másodszor meg valahogy problémám van a voyeurséggel (jó, én tudom, hogy ök arra vannak ott, de akkor is - érzékeny lélek vagyok).
süti beállítások módosítása