Itt van, megjöttNyájas Olvasó, újfent a kakiszexről írnánk szívesebben (pláne ennyi hallgatás után), de éppen nagyon megtaláltak minket a nemiség eme felette csekély mértékben lélekemelő válfajánál is borzasztóbb témák képviselői. Biztos Te is olvastál ezekről: a dugódíj mellé szavazati joggal is díjaznák a baszdühöt. Túl mélyen nem mennénk bele a témába, minden csapból ez folyik. De. Megmutatjuk, miért visszatetsző ez.

Nem csak azért, mert másodrendű polgárként kezeli a gyermekteleneket. Megkapták a zemberektől a kétharmadot, ha erre van gusztusuk, hát ezt is megtehetik.

Nem is azért gáz, mert ezzel pont azokat az embereket hoznák helyzetbe, akiket a tisztességes magyar jobber emberszámba sem szívesen vesz. Majd észbekapnak (az megvolt, hogy hol a legélénkebb az érdeklődés kettős állampolgárság-ügyben? Igen: Izraelben. Nyilván a témában legtöbbet hörgő Jobbik legnagyobb örömére).

Nem is az implicit nyuggerezésért (bár lenne egy diszkrét javaslatunk mindenkinek, aki ezt a szót már használta: a nyugdíjjogosultság elérésének napján verje agyon egy széklábbal a tulajdon édesanyját, esetleg b*ssza meg azt a tetves k*rvát, aki ekkora p*csnek nevelte, ha a gyilkosságra mégsem vinné rá az, amit mások esetében léleknek hívunk – nehogy már mi fizessük a rezsijét az adónkból az ilyennek mán).

Nem, ezek csak járulékos szempontok, például a Véleményvezéren is kifejtik ezeket az olvasók (vicces amúgy a blog címe: kapitális baromságokat hord össze, amikkel az olvasók masszív kétharmada nem szokott egyetérteni – magyaros vezetés, ez tagadhatatlan. Mintha a Mandíner – miért nem mandarin, kicsi narancs ez is, az is – vagy a Konzervatórium ábrándos tekintetű futóbolondjai nem lennének már elég hülyék a neten – azzal együtt is, hogy egy virtigli hagyománytisztelő ember nem nevezné el az eszmei kötődésű oldalát egy közepes szóvicc kedvéért zenetanodának, mert ezzel a valósnál is nagyobb bohócot csinál magából). Az már volt, hogy akkor a katolikus egyház is fizessen iszonyatos adókat, mert náluk egyenesen kötelező a gyermektelenség? Nem is lesz? Hogymikvannak.

Mindegy, más a profilunk. Mutatunk valamit, miért gondoljuk, hogy sok gyerekért még nem jár jutalom. Sőt. Ezekért a kölykökért büntetés járna.

 

Nem állítjuk persze egyértelműen, hogy a Kellyk csak szemetet produkáltak. Ott volt a NaNaNa meg a Fell In Love With An Alien is. Nem szerettük ezeket sem, de soha rosszabbat, és rendben leszünk. Például (tiszteletben tartva az érzelmeket) ilyen giccseket semmiképpen:

 

No nem mintha bármi jelentősége lenne. Van akkora baromság az egész, hogy gyorsan kivéreztessék: ehhez képest még Hoffmann Rózsa is bölcs, modern és körültekintő válaszokat ad az élet, a világmindenség, meg minden nagy kérdéseire.

Inkább az az izgalmas, megint mi a bánatról terelnék el ezzel a marhasággal a figyelmünket, ha már a nyugdíjat kivette a zsebünkből a Miniszterelnök Jobb Keze. Szinte remélni kell, hogy mégiscsak komolyan gondolják, és nincs fontosabb ötletük.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr752660453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.14. 16:06:26

Ez tipikusan kdnp-s ötlet. Semmi értelme, de ki lehet vele rekeszteni azokat, akik valamiért nem tetszenek. Elképzelhető, hogy az a nem létező párt ezt kapja cserébe azért, hogy nem lesz mégse abortusztilalom. Ezt ugyanis a sok gyerekmániás - ám saját gyerekét le se szaró magyar ember - nagy örömmel üdvözli. De az abortusztilalom tényleg csak olyan hülyéket izgat, mint a Jobbik. Elnézve, hogy milyen jól sikerült emberek, még értem is. De ez tömegeket nem vonz, még a kevésbé értelmesek is belátják, adódhat olyan helyzet, amikor ez a szörnyűség az egyetlen humánus (!) megoldás.

Nyuggerezés. Azokat az idős embereket, akik gondolkodás nélkül visszasírják a hamis jólétet, és ezért bármelyik párt bármilyen ökörségét örömmel elhiszik, annyira tisztelni szerintem nem kell. Csak idősebbek, de nem bölcsebbek. Pontosan azon idős ÉS bölcs emberek nevében mondom ezt, akik nem ilyenek. Mindazonáltal nem elegáns, ez igaz.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.14. 16:30:13

@Reckl_Amál: Vagy tisztelem azt a pár évtizedet, amit valaki túlélt, és ettől függetlenül alkotok véleményt egyéb képességeiről, vagy nem.

A "nyugger" szóban annyi otromba lenézés és pökhendiség van, amennyit még az Orbán kezét csókolgató múltban rekedt nagyságos asszonyok sem érdemelnek.

A nosztalgiájukat pedig még meg is tudom érteni: sok esetben egy átdolgozott élet után vergődnek hónapról hónapra egyre reménytelenebbül, miközben azt hallják, hogy ők minden rossz oka. Többek között azoktól, akiknek például az oktatását fizették. Kidobott pénz volt egyébként, elnézve az eredményt.

A rendszerváltás gazdasági részét az egész ország megszívta, és minimum gusztustalan a vesztesek egyik csoportját a másik ellen hergelni.

A ribber anyját annak, aki csinálja.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.15. 12:38:45

@stivanleroy:
Kicsit olyan dolog ez, mint a hülye gyerekekkel. Pedig a szüleikkel van a baj.

Itt sem az idős ember a probléma. (Mondjuk, ezt elég könnyű elfelejteni, ha az ember meghallgat egy betelefonálós műsort.) Az zavar - és szerintem a nyuggerezőket is - hogy a legfontosabb kérdésekben mindig a nyugdíjasokra figyeltek csak. De nem tiszteletből, hanem mert egy viszonylag homogén és nagyszámú tömeg szavazati joggal.

Nekem is azt tanították - és olyan példát is mutattak - hogy az idősebbeket tisztelni kell. De néha nagyon nehéz. Bár nem feltétlenül kenyerem a nyuggerezés nekem sem, értem, ha a fiatalabbakban van némi csalódottság az idősebb generációkkal szemben.
De nyugalom! Ezt mi is megkapjuk. Ha megérjük.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.15. 13:15:44

@Reckl_Amál: Nem elég, hogy öregek, de még eleget sem dugtak korábban. Akkor több emberre hárulna az "eltartásuk ára". Amit ők nyilván nem fizettek ki előre...

Mi kapjuk igazán, akiktől elvették az önállóság lehetőségét. Nem szép szóval. Lehet drukkolni, hogy az ájtatos Balog munkát adjon a rengeteg cigánygyereknek. Mert nekik kell majd minket eltartaniuk.

Ezért is üzenem minden elégedetlenkedőnek: likvidálja a rokonait, ne kelljen értük fizetni, és mondjuk magát is, egész biztosan, a nyugdíj elérésekor. Jobbergúnyerből ne legyen nyugger.

Ha ez nem megy, ne hörögjön, hanem keresse a megoldást, amivel mindenki normális módon élhet.
süti beállítások módosítása