stivanleroy 2011.02.16. 14:43

Na végre

I don't know...Nyájas Olvasó, be kell valljuk: nem nagyon nézünk már hírműsorokat. A zinternetes világhálóról informálódunk (van egy remek hvg-alkalmazás Androidra is, ajánljuk, ha érdekel), ráadásul ismerjük is azt a hírfelfogást, amit mostanában a közszolgálat (orwelli lett ez a szó is) produkál. Néhány dolgot persze fájlaltunk a dolog környékén, és néhányat most is fájlalunk (nem utolsó sorban azt, ahogy Kálmán Olga a közeli vendégekkel beszélgetni kénytelen), de most eggyel kevesebb redő ráncolja romosodó homlokunk.

D. Tóth Kriszta otthagyja a Királyit. Igazából már az is lefokozásnak számít, ha valaki brüsszeli tudósítóból híradós arc lesz (noha egy tisztességes híradós műsorvezető igenis baromi sokat tudhat készülni erre a kis időre is: tudnia kell, mit olvas, hogy ejtik a szavakat, hol veszi majd a levegőt, satöbbi – mégis, a presztízse kevesebb. Pedig nem mindenki alkoholista unokaöcs, vannak köztük tehetséges emberek is), ő mégis kitartott ezen a nem kimondottan lélekemelő poszton is.

Most talán kap majd hozzá illő feladatot. Tehetsége, rutinja van, nem kételkedünk abban, hogy jót csinálna. Őszinte kíváncsisággal várjuk.

Felkészül Krizsó és Mészáros. Reméljük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr422665445

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felmondott D. Tóth Kriszta 2011.02.16. 17:08:01

Felmondott D. Tóth Kriszta, az MTV Híradó műsorvezetője - értesült az Index. Távozásának oka egyelőre nem ismert.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.16. 18:01:25

Olvastam. Szegény Halász Zsuzsa sosem fog aludni... :(

(Trackbackelt a Mandiner?)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.17. 07:05:37

@Reckl_Amál: Ajvé. Izé. Jézusmária. Kikérték a Kubatov-listát?
süti beállítások módosítása