I should be so luckyNyájas Olvasó, a gyászos időre való tekintettel egy adagnyi napsugarat tolnánk ma elébed, ha nincs ellene kifogásod. Nem a legkorábban talán, de volt ma céges nyelvvizsgánk egynehány, így csöppet le vagyunk maradva a terveinkhez képest. Is. A kép meg csak úgy, hogy a nap hangulatosabb legyen (mellesleg az általunk nem csak emiatt becsült énekesnő ruházata is napsütésre utal). A havazás monnyonle.

1997, azóta sem hallottunk az előadóról. Akkor sem, csak később ismertük meg a dalt. De minimalista jókedve miatt a mai napig lájkoljuk. Reméljük, Nyájas Olvasó, neked sincs ellene kifogásod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr362667901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.17. 17:45:59

Köszönöm a számot. Lehet, hogy rontom az ázsiómat, de nekem ismeretlen volt eddig. Nem is volt olyan elveszett évtized az a kilencvenes évek...

Jól sikerült a vizsga? Gondolom...

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.18. 11:21:40

@Reckl_Amál: Már a Szegő-korszakban volt olykor hallható a Bridge műsoraiban. Másképp én sem tudnék róla.

A vizsgaeredményt még várom, de remélem: a múltkori szemetebb volt.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.18. 11:58:22

@stivanleroy:
Ez vagy egy fantasztikus sláger, vagy mégis hallottam már, mert egy hallgatás után is a fülemben van.
süti beállítások módosítása