A-a-a-aNyájas Olvasó, kissé bosszús a hangulatunk, de bízunk benne, hamarost javulhat a helyzet. Addig is rövidet posztolunk csak (és lehet, hogy egy darabig semmit sem, hajszás hétvége ígérkezik újfent), amolyan gondűzőt ennen magunknak. Aki a jó zenét szereti, talán ezt is kedvelni fogja. De előre szólunk: elég perverz ötlet mentén áll össze a dal. Amihez alkalmazkodik a videó is. Perverz, hát hogyne. Mi az, hogy? Nagyon is! Egyúttal viszont remekül sikerült, soha, de soha rosszabbat ennél.

Bocs. Egy tanárunk mondta, hogy mindig a hangulatunkhoz illő zenét hallgassunk, mert így a rossz kedv is gyorsabban múlik. Ilyenkor azt szeretjük, ha Waters Roger dalát éneklik téglákról meg tanárokról. A falról szóló lemez többi dalával egyetemben. De optimisták vagyunk, annyira nem nagy a méreg. Úgyhogy mashup.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr292687341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.02.24. 14:05:15

Erre a jótanácsra én is emlékszem, és teljesen igaza volt a jó öreg Béla bának.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.24. 14:30:02

@Reckl_Amál: Legközelebbre keresek valami jó kis szecessziós zongoraversenyt :-)

padmasambhava 2011.02.24. 17:30:14

Van olyan 10-20 nagyon nagy (Bowie, meg Gabriel, meg Bush, meg Davis, meg Jarrett, meg más ilyen közhelyeim). De Pink Floyd : számomra ök a legnagyobbak. Ráadásra a hangulatomhoz is passzol : a düsseldorfi reptéren rostokolok - olaj/benzin van a felszállópályán, ezért nem engednek minket startolni... Mit mondjak?! Another brick in the wall...

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.24. 20:42:35

@padmasambhava: Sejtettem, hogy értékeled, reméltem, hogy nem haragszol meg az elkövetőkre.
Remélem, azóta már jobb helyen vagy.

padmasambhava 2011.02.24. 21:39:35

@stivanleroy: O, a Bee Gees-re nem lehet haragudni ! És különben is : a Saturday Night Fever nagy tisztelöje vagyok.
Ja, "csak" 1,5 órás késésem volt (ezt csak azért nem tudom sportosan venni, mert reggel 5.00-kor keltem...). Kicsit elegem van az utazgatásból (a hét elején szintén úton voltam). Csak az vigasztal, hogy jövö héten 3 nap London jön, ami az Anglofil szívemnek (agyamnak?) jót tesz.
Köszi a gyakori zenei vigaszokért !!!

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.02.26. 20:34:45

@padmasambhava: Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom :-) . Cserébe kéretik átmenni az Abbey Roadon.

padmasambhava 2011.02.27. 18:35:00

Meglesz ! (már mint az Abbey Rd.), az már csak ugrásnyira van Marylebone-tól, ami a legújabb kedvencem LDN-ban. Az utolsó pillanatban átrendezték a programom, és ez kihozott nekem 2 szabad délutánt és estét. Intéztem is azonnal szinházjegyet ("Children's hour").
süti beállítások módosítása