stivanleroy 2011.03.02. 14:45

Sűrű nap

ClapNyájas Olvasó, sűrű napunk van, ennyit azért nem szoktunk posztolgatni. Például dolgoznunk is kell, hogy mást már ne is hozzunk fel ennen védelmünkben. Viszont ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját az az ember, aki a legtöbbet tette azért, hogy Magyarország ma demokratikus, független jogállamiságról is beszélhessen, ha a történelem szóba kerül. A nagy dolog az volt, hogy az ember nem tett semmit. Hagyta a dolgokat történni, ami nem volt az elődei erőssége. Neki jutott a lehetőség, hogy lezárja a huszadik századot, és ő nagyjából a legelegánsabb módon tette ezt a lehetséges módok közül (És Sztálin elvtárs visszaadta a gyerekeknek a labdát. Pedig közéjük is lövethetett volna). Mihail Szergejevics, boldog születésnapot kívánunk!

Na jó. Azért addig nem volt fáklyásmenet a közös történet. Úgyhogy, kicsit bosszú jelleggel is (ami rossz, az rossz: ne cicózzunk ezt bevallani) egy dal a boldogult nyolcvanas évek végéről:

 

Ideiglenesen hazánkban állomásozó, mi? Na jó. Végül tényleg elmentetek, a többit már mi szúrtuk el – azt is, amit nem kellett volna. De azért hallgassuk meg még egyszer a dalt: kordokumentum is, ezt azért ne feledjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr402704028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.02. 22:09:33

Hehe, Erdős Péterné!

Somogyi G. Györgynek innen szeretnék gratulálni. Egész jó kis Emanuelle-féle hangulatot sikerült a klip elején megidéznie. :)

Gorbit én is üdvözlöm.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.03. 06:59:52

@Reckl_Amál: Sosem házasodtak össze; ilyeténképp Vitézy Dávidnak is csak tiszteletbeli nagymamája. :-)
süti beállítások módosítása