Nekem tetszikNyájas Olvasó, politikus hangulatba keveredtünk mostanában, ami nem feltétlen pozitívum. A kakiszexet ugyan gusztusosabbnak tartjuk, de lényegesen kevesebb e téren a tapasztalatunk (hisszük amúgy: nem befolyásolná a mostanit, a magyarok által űzött politikánál rosszabb semmi sem lehet). Még a következő poszt is politizálós lesz amúgy, de mívesebbnek ígérkezik. Ezen meg essünk túl, nem lesz hosszú. Becsszó. A lead is csak azért ekkora, mert hülyén néz ki, ha a kép hosszanti oldalánál kevesebb helyet foglal.

Egész röviden: olvastunk tegnap egy hosszas elemzést, ami helyretette a politikai irányzatokkal és ezeknek megfeleltetett magyar pártpolitikával kapcsolatos ismereteinket. Röviden össze is foglalnánk neked, Nyájas Olvasó.

A Fidesz korábbi frakcióvezetőjének szellemi köre szerint a Fidesz úgy jó, ahogy van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr122709600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása