The Winner isNyájas Olvasó, kihasználtuk cseppet a nőnapi őrületet Amálnál, bízva cseppet abban, hogy néhányan ide is eltalálnak, szavazni utcanév-ügyben. Valamelyes igazságunk lehetett, mert mostanra egész jól kivehető tendenciák vannak. Még ha azt nem is állítanánk, hogy vége van a történetnek. Helyzetjelentés az Elvis Presley térről, csak itt, csak most, csak tőlünk, csak Neked.

Szóval, ahogy azt mondani szokás: a felmérés ugyan nem volt reprezentatív, de bizonyos irányvonalak egyértelműen kirajzolódnak benne. Így megfelelő fenntartások mellett, de bizonyos tanulságok megfogalmazhatóak.

A posztunk megírásának pillanatáig leadott szavazatok szerint 42 százalékos támogatottságot élvez a Queen dűlő ötlete (felhívnánk a figyelmet a szám spirituális többlettartalmaira is). A zemberek a Tavaszi Szél eléneklésének betudhatóan megbocsátották F. Mercurynak a Tarlós-Budapesten egyébiránt tolerálhatatlan szexuális preferenciáit is.

Holtversenyben, 25-25 százalékos támogatottsággal végeztek a második helyen a John Lennon és a Eurythmics zenekar munkásságát megörökíteni szándékozó ötletek. Figyelembe véve tehát az első három helyezettet, elhibázottnak tűnhet a memphisi énekes emlékének forszírozása: a zemberek 92 százaléka brit (modorosan: Britt) névadót szeretne látni Budapesten. Ekkora támogatást még Pártunk és Kormányunk sem élvezhetett. Még, de már készül az új törvény.

Barátságos (ám kissé csekély) nyolc százalékkal magyar szereplőnk is van: a magyar rock legnagyobb dobása: a Locomotiv GT tér is kapott esélyt. Nagy örömünkre. Persze minden lehetőség a miénk volt, így nehéz lenne minket elkeseríteni. Mindazonáltal a Eurythmics különösen kedves szívünknek. Ahogy az LGT jobb szereplését sem vettük volna rossz néven.

Legyen hát betevő videónk egy másik kis tisztelgés a nyertesek előtt.

 

És oké, persze. Az eredeti. Rendben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr202724708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.09. 15:18:01

A Király helyett a Királynő. (Igen, nekem is eszembe jutott az a vicc...) Jó döntés.
Valami azt súgja, hogy a hithű tarlóspestieket nem hatotta meg a népdal sem. Talán, ha Brian May tárogatón kísérte volna...

De szerintem a többinek is találnánk helyet a városban.
Gyere le az LG térre! Jó kis okoskodásra adna lehetőséget a jövő sztorizósainak. (L. Miért Normafa a Normafa?)
süti beállítások módosítása