Big BunnyNyájas Olvasó, távol voltunk kis ideig (ehhez képest főlegpláne nagy volt az érdeklődés, még próbáljuk megfejteni a jelenséget). Most azonban visszatértünk, és lassan majd ledolgozzuk lemaradásainkat is. Az ötletek természetesen megvannak. Már csak idő és kapacitás kérdése az egész. Azért nem adjuk fel, nyugalom. De még nem is tartunk ott, ahol szeretnénk. A mai poszt például nem sokkal hosszabb az önmagát felvezető leadnél. Mennyire posztmodern, hát nem?

Persze ez nem feltétlen érdem, de hagyjuk. Tegnap hivatalosak voltunk valahová, ahol egyéb programjaink okán nem tudtunk megjelenni. És ugyan már jeleztük, hogy ez így lesz, rájöttünk: nem lesz baj abból sem, ha itt is megmutatunk egy filmet. Éljen a nyílt forrás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr492735401

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Testvéreim a tintában és lázban 2011.03.13. 13:45:23

Érdekes dolog olyan előadásról kritikát írni, amelyben a szerző maga is föllépett. Kicsit olyan, mint abban a remek laár pour laáros boxközvetítésben, ahol a bokszoló maga ecseteli az eseményeket. Amikor bevisznek neki egy ütést: "Na, ez most nagy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása