stivanleroy 2011.03.16. 13:25

Még egy szóra

Nem lennék játékaNyájas Olvasó, a tegnapi poszthoz nem a végül feltalált LGT-csokrétát szántuk. Más kérdés, hogy a Lokomotív akármikor akármitől el tud minket téríteni (majdnem, mondjuk így: szerencsére még nem kényszerültünk igazán súlyos választásra, a kisebb kudarcokat pedig meg nem történtnek tekintjük). De mutatnánk egy dalt, amit tegnap hallottunk. És egy másikat, amit sokkalta inkább szerettünk volna érezni és gondolni.

Mert valahogy nem szerettük, hogy tegnap ott voltunk, ahol. Nem szeretjük, ha ilyenek vannak.. Békés, a sötét utcán kicsit nagyobbat nyelő kispolgári csökevények vagyunk. Azért is szeretjük az effajta hevületen kacagó érzelmeket. Mert veszedelmes dolog ész nélkül hinni valamiben. Lásd az iróniára meglepő hevenységgel hajlamos Republic zenekar dalát.

 

Ha nem tudsz magadon röhögni, Nyájas Olvasó: baj van. Már csak ezért is szerettük volna tegnap ezt betenni. Na jó, az LGT-t persze nem bánjuk. Aztán mégis hallottunk egy dalt, némileg szikárabb előadásban. De tényleg: szegény Cseh Tamás ehhez képest egy Al Di Meolába ojtott Pavarottiként gitárolt-énekelt (na jó, ne legyünk igazságtalanok: azért az Európa Kiadó frontembere is meglehetősen tud gitározni, de az éneklés nem állna neki jól. Tán ezért van az, hogy nem is próbálkozik.).

 

Azért jobban szeretnénk ott élni, ahol az első dalt még csak-csak, de a másodikat (mint afféle anakronisztikus kordokumentumot) csak olykor, elvétve, véletlenül veszik elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr892744078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.16. 22:39:17

"...valaki helyettem gondolkodik"

De legalább gondolkodna! Ugyanaz a meggondolatlan, koncepciótlan, gyenge minőségű kormányzati munka zajlik, mint 2002 és 2009 között, csak még ezzel a zsebdiktátori akarnok-attitüddel is át van itatva.

Nem tudom, hogy fogom kibírni. :( Ez csak fokozódni fog.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.17. 07:46:08

@Reckl_Amál: Szerintem nem ugyanaz. A fenti attitűd miatt még rosszabb, illetve a megfúrt reformok miatt még nagyobb kupac trágyát kellene visszaapplikálni a lóba. Miközben más megoldás láthatóan nincs.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.17. 08:30:03

@stivanleroy:
Nem, ez természetesen a súlyosabbik verzió.

A szimpatikusabbékat(?) azért terheli felelősség, mert hagyták ezt.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.17. 08:45:26

@Reckl_Amál: Úgy érted, Hozzájuk képest kevésbé borzalmasak?
Na ja.
süti beállítások módosítása