Ki itt belépszNyájas Olvasó, különösebb ihletünk egyelőre nem volt, de találkoztunk megint egy hírrel, aminek hatására elindult az aromói módon fékezhetetlen agyvelőnk. Le kéne szokni az olvasásról, komolyan. Pláne a blogokéról. Annyi mindent összeírnak, belekötnek még a dajcstamásba is, ha épp olyanjuk van. Most szólj hozzá, Nyájas Olvasó. Most is, mit olvastunk a Varánuszon (randa állat, már csak azért is kerülnénk, ha csepp eszünk lenne)? Na mit? Hogy el lehet felejtenünk az életritmusunkhoz igazodó szolgáltatóipart.

A KDNP az abortuszért cserébe csak kibulizta: vasárnap zárva lesznek a boltok (leszámítva talán a CBA-t ugye, az azért fájna, ha a gój lovasok megdühödnének, komolyan, a west Endhez hasonló helyeket vlamaiért védő Demján Sándor lobbierejébe kell vetnünk minden rményünket), vagy templomba mennek a zemberek, vagy sehova. Esetleg kirándulni, és templomba. (Az a vicc megvan, hogy azt mondja erre a törzsfőnök: Jó, rendben. És előtte egy kis csicsí?), ha a fene fenét eszik is.

Nem, ne kérdezd. Nem tudjuk, van-e egyáltalán jó hír.

Viszont ilyen lesz a hétvége:


Nem is tudtuk, hogy Jeff Goldblum is játszott a filmben.

 


Öreg Elton nem vén Elton.

 

 

Na jó, utóbbi előadó nem biztos, hogy illik a KDNP szellemiségéhez. Rossz az, aki rosszra gondol: az illető úr buddhista.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr612788944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.02. 21:30:43

Javaslom, ha a kormány újabb korszakalkotó ötletet kíván TÉNYLEG megvalósítani, reagáljunk ezzel a jó kis Stevie Wonder számmal. Hunglish-ül van ugyanis, és teljesen kifejezi az érzéseimet azzal, ami itt zajlik.

www.youtube.com/watch?v=8Pz5NVk8RWA

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.03. 07:07:36

@Reckl_Amál: Shame on me, shame on you, szó waddö fassz... TAláló. Határozottan találó.
süti beállítások módosítása