Dal köszöntseNyájas Olvasó, fáradunk. Már megint a napi dalból loptunk egy sort címnek. De ez van, a lassacskán csak ideérő tavasz, és az attól szerencsére nehezen elválasztható napsütés ilyeneket hoz ki belőlünk. Meg igazából azt reméljük, nem csak belőlünk. Pláne ma, ha már egyszer ünnepnap volt valamikor. Na jó, azokat az időket nem sírjuk vissza (kacagányt öltve lopakodnak amúgy is; nem a ruha teszi.). De sebaj. Mosolygós hetet kívánunk.

Szóval, keep smiling, sokáig, egészségben, boldogságban.


Neked, csak neked (nem linkelünk LGT-t, félreérthető lenne).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr892798214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmasambhava 2011.04.04. 11:10:10

Aj, nem mosolygós : reggel elvittem az autót a service-be, és 10 perccel ezelött hívtak, hogy mi a helyzet. Még mindig sokkos állapotban vagyok: félhavi fizetésemet a javításba kell fektetnem...

És akkor még el sem olvastam ezt ni :
diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/646808/Koevr_Sozialisten-stellen-Gefahr-fuer-Demokratie-dar?from=suche.intern.portal

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.04. 12:22:33

Te sem felejtetted el? :)

Nekem mindig eszembe jut erről a napról, amit Garas Dezső mondott. Hogy neki, aki akkor még gyerek volt, április 4. mindig a felszabadulást fogja jelenteni. Politikától meg az utána következőktől függetlenül.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.04. 12:33:44

@padmasambhava:
Elolvastam. Elég jól passzol ahhoz, amit az előbb írtam.

Mennyire ízléstelen és cinikus dolog összemosni egy neofasiszta pártot egy balközéppel? Az MSZP-től sem vagyok elájulva, de nem egészen értem, hogy miből szűrte le Kövér, hogy az Alkotmányon kívül akar politizálni. Egyelőre még a régi Alkotmány van érvényben. Persze nem sokára jön a parasztbarokk tákolmány á la Pali bácsi, de legalább addig ne feltételezzék, hogy a politikai ellenfelek nem fogják betartani. Szerintem van különbség aközött, hogy valaki állampolgárként fordulna az Alkotmánybírósághoz, mintha cigányellenes felvonulásokat tart keleti falvakban.

Az is tipikus fideszes vakítás, hogy az antiszemitizmusra az a válasz, hogy már az első Orbán-kormány bevezette a holokauszt-emléknapot. Ezzel a probléma meg van oldva!

Keep on smiling! :)

padmasambhava 2011.04.04. 14:22:09

@Reckl_Amál: közben elolvastam, és olyan amilyet vártam. Van benne néhány erös hányingert keltö kiszólás (ja, pl. a Holocaust emléknap... - zsidózunk, mint az állatok, de van rá emléknapunk ! Kínomban nevetek...). De Kövér számomnra mindenidök óta az egyik leggusztustalanabb, legprimitívebb, legelviselhetetlenebb Fidesz-politikus. Felháborító stílusa mindig kihoz a sodromból. Sorry.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.04. 14:58:29

@padmasambhava:
Tudod, mi a rettenetes? Hogy manapság Kövér a Fideszen belül egy színvonal.

Ezt a nyilatkozatát ha pszichológiailag elemeznénk, kiderülne, mi a baja. Azt mondja, az MSZP az irigységre, a gyűlöletre és a frusztrációra apellál. Holott ez nekem inkább jut eszembe az ilyen Kövér-félékről, vagy Deutschról, aki a bunkó beszólásait a szólásszabadság netovábbjának képzeli.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.04. 15:12:11

@padmasambhava: :-( Remélem, pont kétszer annyit keresel, mint amennyi egy hónaphoz kell (és ilyeténképp nem renget meg az autó költségvonzata).

A cikket majd nyugodtabb körülmények között megnézem, de Kövértől valahogy nem tudok sok jót várni.

@Reckl_Amál: láttam nemrég egy képet a Fidesz 23. szülinapjáról. Egymás mellett, balról jobbra Stumpf István alkotmánybíró, Orbán Viktor miniszterelnök és Bayer Zsolt publicista mosolyogtak. Túl az antiszemitán, meg az Orgoványon. 2011-ben.

És ne feledjük, anno a Pravdában (oppardon, Magyar Nemzet) az Ismeretlen Egyetemista az emléknap miatt zsidóbarátozta le Pokorni urat. Senki sem tiltakozott miatta.

Kövér a pártban semmi különös. Na jó: okosabb, mint az új talpasok. De ez nem őt minősíti.

padmasambhava 2011.04.04. 15:20:17

@stivanleroy: @Reckl_Amál:
a Kövér a szinvonal ?! - hogy anyámat idézzem "Jesszusom!..."

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.04. 15:37:16

@padmasambhava:
Fél évre kimaradt a dobásból, mert Schmitt Pálra azt merészelte mondani, hogy őt köztársasági elnöknek azért mégse. Mostanában éledezik újra.

Ahogy Iván írta, a feltörekvő nemzedéknél kicsit okosabb. És ha már Pokorni, nem véletlen az sem, hogy nincs kulcspozícióban.
süti beállítások módosítása