stivanleroy 2011.04.20. 14:59

Dudora

If You couldNyájas Olvasó, ilyen kis hümmögve dalolós kedvünk lenne, ha nem lennénk tekintettel kollégáinkra. Van nekik így is elég bajunk, nem hiányzik nekik még a mi szövegmentes danolászásunk is. De akkor is efféle hangulatunk van, komoly témánk viszont semmi egetverő. Pláne ma ihletileg korlátozottan alkalmatos napot ülünk. De találtunk egy (jó értelemben) érdekes dalművet. Pedig countryénekes az illető.

De persze sokkal inkább önálló, alanyi jogú valaki, akiért a country (mint afféle olyan) tartoznék köszönettel (csiszolást, némilegest jól viselne a stílusunk, de mindig ez van, ha Esterházy-szövegbe botlunk: pápai vizeken ne kalózkodj, ugye). A klip rajongói sajátgyártulat, de még mindig mívesebb, mint a khm, rehabiltált Koltay Gábor komplett életműve. Nem lehet szavunk sem: akár az Alkotmányba is beleírhatták volna, olcsón megúsztuk vele. Most már talán érthető, Nyájas Olvasó, miért díjazunk egy countryénekest is, ha kihez képest kellhet választani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr342842528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.20. 15:06:27

Annyira hülye a Fidesz! Koltay rettenetes történelmi giccseivel csak saját keménymagjuknak okoznak örömet. A többi ember nem szereti a talpnyalók nyomulását.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.20. 15:11:08

Szóval megint elő kell csalogatni a kommenteket.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.20. 15:12:25

@Reckl_Amál: Kaptak plusz két (három) csatornát játszani. Valamelyikre csak belefér ez is. A nézettség (elfogadottság, küldetés, ahogy tetszik) meg le van sz*rva.

padmasambhava 2011.04.20. 18:19:31

Vannak countryzenészek, meg van Johnny Cash. De nem is akarom a countryzenét megszólni, mert annyira nem ismerem, hogy csak na (a probléma az, hogy nem is nagyon akarom megismerni...). A gitár fent meg úgy néz ki, mint a Knopfleré...
Látjátok, mindenröl beszélek itt, csak hogy a Koltayról ne kelljen.
Ede hogy van ???

padmasambhava 2011.04.20. 18:22:33

Ja, még annyit szerettem volna, hogy nem hütlenségröl van szó, hanem szabadságról. Holnap eltünök Skóciába (Isle of Skye) és valószínüleg nem jutok majd a www-hez (fel lehet lélegezni ;-)...).
Szép tojást meg nyulat (Amálnak kenyeret!)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.20. 18:50:27

@padmasambhava: Mocorog benne valami, szerintem hamarosan kitör :-) .
No igen, a country is lehet jó. Csak akkor már nem country :-) . De akkor legközelebbre kerítünk valamit a Brothers in Armsról is :-) .
Viszontnyulat! :-)
süti beállítások módosítása