Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

stivanleroy 2011.04.27. 15:25

Jön! Jön!

UbuntuxNyájas Olvasó, szerteágazó pályafutásunk során dolgoztunk volt olyan filmes helyen is, ahol ez volt az egyik rovat címe. Frissíteni hetente kellett. Ha megjött-jött a mozikba, bólogattunk ilyenkor, de főnökünk sosem értékelte igazán ezeket a pillanatokat. Vagy csak nem akart velük foglalkozni, ki tudja. Mindenesetre, ha már itt a hónap vége, tisztelettel felhívnánk figyelmedet egy fontos mozzanatra. Nem a munka ünnepére (még a végén bajunk lenne belőle), és nem is Anyák napjára – erre ugye nem is szükséges nekünk emlékeztetnünk senkit sem. Így, április utolsó napjai felé más is van.

Holnap jelenik meg az Ubuntu Linux legújabb kiadása, a 11.04-es számú, Natty Narwhal kódnevű fejlesztés. A mindenre alkalmas, legálisan ingyenes operációs rendszer, aminél többre normál körülmények között nincs szükség. A Napilájk ajánlásával.

 

Ugye ezekkel akarják meggyőzni az embert az almás rendszer előnyeiről. Két jól fizetett hímmel. Tudunk sokkal jobbat. Egy önkéntes, valódi hölgyet, aki újabb érv a pingvines rendszer mellett (szexizmusunktól eltávolodva: amúgy a hölgyet később fedeztük fel, mint a Linuxot).

 

Nyugodtan próbáld ki, Nyájas Olvasó.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr562859455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lindalee 2011.04.27. 22:05:25

Haha, már Lala is be van sózva :)
süti beállítások módosítása