KettőnégyNyájas Olvasó,tettünk egy ilyen ígéretet, aztán azóta sem volt rá érkezésünk. Pedig. Megint rájöttünk, miért szeretjük annyira ezt a Pozsonyból messzire űzött úriembert (szerencséje volt: ha a szülei nem érzik úgy, hogy Angliában jobb lehet a helyzet, ő lehetett volna a csehszlovák Benkő Dániel. Vagy a csehszlovák Mark Knopfler. De nem lett senki alanyi jogú sztár kákáeurópai megfelelője, hanem ő maga lett az alanyi jogú sztár – megérdemelten). A band is blowing dixie.

A történelem mián Mark Knopfler nem a csehszlovák Mark Knopfler lett, hanem az eredeti. Nagy veszteség nekünk, sokkalta nagyobb öröm a világnak. Így megy ez. Jöjjön egy vidámkodós, például az Ubuntu köszöntésére.

 

És egy klasszikus, a lassúdabbak közül. Soha rosszabbat, egyébként.

 

Be-bop-a-lula, baby, what I say.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr592859466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.04.28. 09:02:02

"A történelem mián Mark Knopfler nem a csehszlovák Mark Knopfler lett, hanem az eredeti."

:D

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.04.29. 07:56:05

@padmasambhava: Köszönöm szépen; szokás szerint kiváló választás :-) .
süti beállítások módosítása