Ne légy rossz hozzámNyájas Olvasó, a holnapi dal keresgélése közben olyas izgalmakra volt szerencsénk akadni az egyre távolabb keveredő múltból, hogy azokat muszáj megmutatni. Egy csipetnyi kilencvenes évek, az azóta nagyjából elfelejtett sztárokkal. Persze érdemtelenül, mert ennél többre lettek volna hivatottak. Különösképp, ha figyelembe vesszük, a kilencvenes blogon micsoda förmedvényeket képesek előhalászni.

Mindegy is. A méltatlanul elfeledett csapat két slágert is prezentált (tehát nem one hit wonder voltak, bár ez vigasznak soványka): ezeket itt. Megkapóan korakilencvenes klipek, csak itt, csak most, csak Neked, ó, Nyájas Olvasó.

Ez volt az egyik kedvencünk, bár így utólag valóban Bon Jovit érzi után (akit viszont olyan nagyon sosem, eltekintve az It's my Life-tól)...

 

Na és persze az első csoda, a doboknál Szentmihályi Michel Gáborral (Rapülők, ha az évtizednél maradunk).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr262910906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.05.18. 08:25:55

Először is hadd gratuláljak, ha jól látom, elsőként, a blogbébihez! :)

de.nachrichten.yahoo.com/%E2%80%9Egef%C3%A4llt-mir-%E2%80%9C--facebook-als-namensgeber.html

Végre kiderült, hogy ki énekli az Angyalok...-at. Ezer éve egyik vegyes kazettámra fölvettem a rádióból, rengetegszer hallgattam, de az együttes neve ismeretlen maradt előttem.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.18. 13:40:06

@Reckl_Amál: Lám, a hülyeség nemzetközi. Az Azok a fiúk pedig kifejezetten többre lett volna hivatott...
süti beállítások módosítása