stivanleroy 2011.05.18. 12:01

Egyszer muszáj

AnytimeNyájas Olvasó, ez a dal minden csütörtökön eszünkbe jut (szinte). Amivel csak az a gond, hogy nem kifejezetten csütörtöki vagy pénteki. Nem. Egész konkrétan egyetlen nap egyetlen napszaka az, amikor igazán hatásos. És most kivételesen már kedden szünkbe jutott, úgyhogy prezentálhatjuk úgy, ahogyan minden körülmények között prezentálni kell. (Minden körülmények között? Jajj. Nem olvasunk több hogyvoltot, különben jönnek majd a legfölsőbb szintek).

Volt egy (egyébiránt abszolút korrekt és szerethető; valami megszállott jótét lélek gyakorlatilag az egészet felpakolta az internetes világhálóra) lemezük, két klipjük, egy próbálkozásuk '97 körül az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjében, aztán többé-kevésbé eltűntek, amit roppantul sajnálunk.

NAgyjából ez maradt utánuk, doboknál a Back II Black későbbi ütősével, Glatz Gáborral.

 

Ilyen egy Szerda Délután.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr452910948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása