Egy kicsit mi, mi, miNyájas Olvasó, másutt láttuk a klipet (az eredetével nem is vagyunk különösebben közeli viszonyban, bár ezen lassan talán változtatunk), de szeretjük. Azzal együtt, hogy a filmet, amiből kölcsönvették – na, azt nem sikerült még megnéznünk. Önmagában egy fogatlan cigányember látványát még nem tartjuk a humor csúcsának, a kakofón ricsajt sem feltétlen lájkoljuk – de ez, így, ebben a formában maximálisan elnyerte a tetszésünket.

És bár nem nagyon tudunk az ilyesmivel általában mit kezdeni (és ami már-már überciki: öt évet éltünk a városban – városott – és egy Borz-bulira nem jutottunk el), de ez itt, így és most nagyon jó. Nem csak az életünk egy hatoda okán (nem feltétlen a legeslegszebb évek voltak, de mindenképpen fontosak), de ilyenkor kicsit jó érzés tiszteletbeli pécsinek lenni. Hát csak földink (vagy micsodánk) a Bandi. A hegyről. A másikról, a völgyből: róla már nem is beszélve.

Innen csentük egyébként, de buták a kommentelők.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr532934640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása